bekriss Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 w grudniu bede wiedzial czy bede sprowadzal osobiscie czy tez bede musial skorzystac z posrednika. Jak to drugie to pomysle nad ameryka. Chodzi o Janka udzielajacego sie w dziele enduro??? PS> Pawel jak mozesz to napisz mniej wiec od ktorego rocznika nie wypuszczali xj'tek zdlawionych do 50 ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Chodzi o Janka udzielajacego sie w dziele enduro??? E...tam zaraz sie udzielajacego:-))) - malo czasu wielki arbajt, a niedlugo nie bedzie mnie ok 3-4 miesiace przed kompem- wysla mnie na szkolenie(..raczka sprzaczka nozka wyzej bo przysiega coraz blizej... :-D ).A nie lepiej zamiast szukac sprzeta o pelnej mocy kupic wiekszy , silniejszy , szybszy(... bo u nas wszystko musi byc najwieksze , najsilniejsze, najszybsze...)Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 pewnie ze lepiej. Gdyby byla kasa to kupilbym xjr 1300. Przeszkoda jest tylko i wylacznie brak wystarczajacej ilosci kasy. Za to co mam moge liczyc tylko na xj 600 n, zephyra 550 z 93-94r (gs cb gpz nie wchodza w rachube) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi