Gość freeriders Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ostatnio kupiłem k-750 z ruskimi papierem. Problem w tym że owy dokument jest mocno zlochany. Dane są nieczytelne, szczególnie dane dotyczące marki motocykla. W związku z tym mam pytanie. Jakie mogę mieć problemy? Jeżeli w dowodzie nie idzie doczytać jaka to marka czy będzie to wywnioskowane z umowy kupna/sprzedaży? Czy też może wydział komunikacji skieruje mnie do jakiegoś rzeczoznawcy? A jeżeli tak to ile on bierze za coś takiego? Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 hmmm jak przeszedł cło to nie powinieneś mieć problemówtak mi się zdajepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Dokładnie tak :!:Powinieneś mieć dane na liście przewozowym z granicy. Jesli go nie masz to raczej problemami rejestracyjnymi bym się nie martwił, bo nie będą Cię dotyczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi