WODZU Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ale mam jeszcze jeden pomysł przeca w Bolcu nawet lata kilka fajnych stuningowanych konserw rybnych na czterech kołach. I jakby to coś połączyć z nami bolcami ale tylko kilka Ty ' date=' Wy :!: Co wyście powariowali z tymi autami :?: Przecież to profanacja :!: Jestem niecio zdegustowany :roll: To kto będzie tak wolno jeżdził , to z kim będziemy sie scigać, to moze zaprosimy jeszcze lotników, pielęgniarki, grotołazów i fanów Playstation :lol: [ [i']Dopisane: 22-12-2005, 16:08[/i] ]Ajek popraw w Galeri Klaudiusza GSX 600 F nie 750 , ( jest do sprzedania tak nawiasem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 :?: Jaki będzie Hymn Bolców :?: [/size]logo jest' date=' nazwa jest ale pieśni nie ma./quote'] ....jadą jada chłopcy, chłopcy na japońcach, Hej! nikt ich nie dogoni bo kręcą do końca, Hej! nikt ich nie dogoni bo kręcą do końca... ;) ;) :) [ Dopisane: 22-12-2005, 16:15 ]aha, to ja popełniłem błąd co do GSX'a Klaudiusza bo to ja napisalem w naszej galeri że to 750, Ajek tylko przepisał to z naszej strony, poprawie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WODZU Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 ....jadą jada chłopcy' date=' chłopcy na japońcach, Hej! nikt ich nie dogoni bo kręcą do końca, Hej! nikt ich nie dogoni bo kręcą do końca... [/quote'] a moze: Bolce nie spokojne potargaly asfalt ... [ Dopisane: 22-12-2005, 16:19 ]na melodie z 4 pancernych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Siema brachy co tu tak tłoczno :?: Ty ' date=' Wy Co wyście powariowali z tymi autami Przecież to profanacja Jestem niecio zdegustowany To kto będzie tak wolno jeżdził , to z kim będziemy sie scigać, to moze zaprosimy jeszcze lotników, pielęgniarki, grotołazów i fanów Playstation [/quote'] to ja tak wodzu i sempo napisałem :mrgreen: chodzi tylko o WOŚP a co :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 No to jak z tym spotkaniem jutro, robimy??? Trzeba szybko podejmować decyzje! O której? Bo nie wiem czy mam dzwonić do Kraśnika :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Fiu Fiu powiedział ćwirek do łysego - właśnie ubieram choinke kupiłem od Ruska na bazarze ale jakaś dziwna ma białą kore i liście zapewniał mnie że to świerk kałkaski ;) [ Dopisane: 22-12-2005, 17:06 ]dobra na poważnie powaga taką choinke kupiłem :) No to jak z tym spotkaniem jutro' date=' robimy??? Trzeba szybko podejmować decyzje! O której? Bo nie wiem czy mam dzwonić do Kraśnika [/quote'] Dzwoń Brachu Dzwoń Co wyście powariowali z tymi autami Ale czego nie to tylko WOŚP aaaaaaa :!: później wojna z konserwami na drogach polskiej dżungli ( trasa Bolec - Szklarska ) bo tylko taką znam oczywiście na LODY Proponuje na godz.20.00 Odpisz Sempo kto Będzie i Ile Bandy ( narazie to ja tylko wydzwaniam do Ludków ) ;) Z niecierpliwością czekam na rozwój zdarzeń i następne posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Dobra dobra, to jeszcze sprawdz czy na choince nie jest gdzies wybite "made in china" wiesz jest to mozliwe jak kupowałeś ja od ruska :lol: 8) :idea: My tu ble ble ble... to jak bedzie z jutrem??? Moze ktos wreszcie napisze to duzymi literami, czy robimy czy nie!! :!: [ Dopisane: 22-12-2005, 17:24 ]Oki, Jutro (piątek) o 20 godz. spotkanie u Bolenia, bedzie to ostatni spotkanie dotyczące WOŚP zaraz dzwonie ide do Waldiego przekazać mu świąteczna nowine i dzwonie do kraśnika :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 My tu ble ble ble... to jak bedzie z jutrem??? Moze ktos wreszcie napisze to duzymi literami' date=' czy robimy czy nie!! [/quote'] ROBIMY JUTRO O GODZ 20.00 U SER.BOLENIA czytaj uważnie Sempo pisałem post wcześniej Życie jest piękne i pełne niespodzianek Her Łysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Niech WODZU ściągnie swoją grupe ! [ Dopisane: 22-12-2005, 17:27 ]czytaj uważnie Sempo pisałem post wcześniej nie widziałem twojego posty, bo byłem w trakcie smarowania swojego, jest juz OKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajek_adi Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ale mam jeszcze jeden pomysł przeca w Bolcu nawet lata kilka fajnych stuningowanych konserw rybnych na czterech kołach. I jakby to coś połączyć z nami bolcami ale tylko kilka Ty ' date=' Wy :!: Co wyście powariowali z tymi autami :?: Przecież to profanacja :!: Jestem niecio zdegustowany :roll: To kto będzie tak wolno jeżdził , to z kim będziemy sie scigać, to moze zaprosimy jeszcze lotników, pielęgniarki, grotołazów i fanów Playstation :lol: [ [i']Dopisane: 22-12-2005, 16:08[/i] ]Ajek popraw w Galeri Klaudiusza GSX 600 F nie 750 , ( jest do sprzedania tak nawiasem) Poprawione !! (w galerii nie zaznacze ze moto do sprzedania, potrzebuje wiecej info na temat moto, to wstawie go w miejsce gdzie sa motorki do sprzedania) bo mi wyjdzie nie galeria "naszych kółek" tylko giełda naszych kółek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WODZU Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Pozdro20.00 Bolen Melina. Bolce poludnie beda!Szakunec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Siemano wszystkim :) Łaziska przyjadą, ale prawdopodobnie bez Waldiego, służba nie drużba ale jak da rade to sie wyrwie na chwile z roboty ;) . Kraśnik jak to kraśnik wielka niewiadoma, dzwoniłem do Wieśka ale niestety nie da rady zajechać, może Krzyśek wpadnie :? [ Dopisane: 23-12-2005, 14:59 ]UWAGA !!!!!!!!MAMY JUZ SWOJE WŁASNE BOLCOWE FORUM !!!!! http://motocyklebc.forumer.pl/index.php WCHODZCIE I LOGUJCIE SIE , NASZE DYSKUSJE PRZENOSIMY TAM !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Witam :) i przypominam że dzisiaj o godzinie 20.oo odbędzie się ostatnie spotkanie Grupy Bolec w starym poczciwym roku 2005 PRZYBYWAJCIE :!: :!: :!: A wszystkim którzy nie przybyli z różnych względów oraz wszystkim odwiedzającym nasze forum ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2006ABYŚMY MIELI LEPSZE DROGI , MNIEJ KOLEIN I DZIUR W ASFALCIE ,MNIEJ KONSERW NA CZTERECH KÓŁKACH I IDIO****W W NICH A PRZEDE ŻEBYŚMY WSZYSCY LATALI DO KOŃCA ŻYCIA + JEDEN DZIEŃ BEZ PRZYGÓD NARA HER ŁYSY :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 UWAGA !!! OD NOWEGO ROKU ZEBRANIA BOLCÓW BĘDĄ SIE ODBYWAĆ W OSTATNIĄ SOBOTE MIESIĄCA O GODZINIE 18 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 UWAGA !!! OD NOWEGO ROKU ZEBRANIA BOLCÓW BĘDĄ SIE ODBYWAĆ W OSTATNIĄ SOBOTE MIESIĄCA O GODZINIE 18 !!!no to w deche [ Dopisane: 28-12-2005' date=' 12:54[/i'] ]to mi pasi, moze w koncu dojade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi