Gość bbaryllak Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam. Z góry przepraszam za to, że kolejny raz temat jest poruszany, ale nie potrafie doszukać się odpowiedzi... jestem tu nowy:) Chodzi mi o metodę, jak odblokować na zapłonie yamahe dt80? moja jest 96r... prosiłbym o opis albo linka... nigdzie nie potrafie znaleźć... Z góry dziękuję, pozdrawiam. P.S. sprzedam Gilera KZ 125/160 MOTOROWER, dział sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=22158 czlowieku, kur*a, masz 1005 tematów o dt . uzyj opcij szukaj, wpisz dt i znajdziesz WSZYSTKOi nie zdziw sie, jak dostaniesz ostrzezenie od moderatorów :-D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bbaryllak Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=22158 czlowieku, kur*a, masz 1005 tematów o dt . uzyj opcij szukaj, wpisz dt i znajdziesz WSZYSTKOi nie zdziw sie, jak dostaniesz ostrzezenie od moderatorów :-D No tak... tylko wsród tych 30stu stron z przykładowego linka nie umiem znaleźć rozwiązania mojego problemu... dlatego prosilem o pomoc... jestem modemowy, a łącze działa tak ze jedna strona ładuje się dwie minuty... moze ktoś ma bezpośredniego linka... itp... będę wdzięczny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Niech Ci będzie :-) . Podajcie koledze właściwego linka. Pozdro, Paweł PS. Łączenie przez modem w pratyce okazuje się zajebiście drogie. Załóż sobie chociaż najtańszą nesotradę, o kabkówkach itp. nie wspominam. Opłaca się. Ostetnio przez miesiąc nie miałem stałego łącza i nabiłem więcej (oszczędzając !) niż teraz płacę. PS2. Nie ciągnijmy w temacie sprawy łącza, tak tylko wspmniałem przy okazji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 http://www.dt80.go.pl/blokady.html tylko po "rozebraniu" CDI musisz dokładnie ją zabezpieczyć, nie żałuj tasmy izolacyjnej. mozesz tez owinąc ją najpierw folią, pozniej gumą (np. dętką :-D ) i na końcu duuuużo tasmy izolacyjnej, tak żeby podczas walki w terenie albo mycia nic nie zamokło i uwazaj podczas oskrobywania kauczuku, bo BARDZO łatwo coś uszkodzic wisisz browara !! :lol: ps. 3 minuty szukania ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi