Skocz do zawartości

Oddławienie Yamahy DT80

Gość bbaryllak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Z góry przepraszam za to, że kolejny raz temat jest poruszany, ale nie potrafie doszukać się odpowiedzi... jestem tu nowy:) Chodzi mi o metodę, jak odblokować na zapłonie yamahe dt80? moja jest 96r... prosiłbym o opis albo linka... nigdzie nie potrafie znaleźć... Z góry dziękuję, pozdrawiam.

P.S. sprzedam Gilera KZ 125/160 MOTOROWER, dział sprzedaży

http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=22158

czlowieku, kur*a, masz 1005 tematów o dt . uzyj opcij szukaj, wpisz dt i znajdziesz WSZYSTKO

i nie zdziw sie, jak dostaniesz ostrzezenie od moderatorów :-D

SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected]

http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=22158

czlowieku, kur*a, masz 1005 tematów o dt . uzyj opcij szukaj, wpisz dt i znajdziesz WSZYSTKO

i nie zdziw sie, jak dostaniesz ostrzezenie od moderatorów :-D

No tak... tylko wsród tych 30stu stron z przykładowego linka nie umiem znaleźć rozwiązania mojego problemu... dlatego prosilem o pomoc... jestem modemowy, a łącze działa tak ze jedna strona ładuje się dwie minuty... moze ktoś ma bezpośredniego linka... itp... będę wdzięczny :P

Niech Ci będzie :-) . Podajcie koledze właściwego linka.

Pozdro, Paweł

PS. Łączenie przez modem w pratyce okazuje się zajebiście drogie. Załóż sobie chociaż najtańszą nesotradę, o kabkówkach itp. nie wspominam. Opłaca się. Ostetnio przez miesiąc nie miałem stałego łącza i nabiłem więcej (oszczędzając !) niż teraz płacę.

PS2. Nie ciągnijmy w temacie sprawy łącza, tak tylko wspmniałem przy okazji :-)

http://www.dt80.go.pl/blokady.html

tylko po "rozebraniu" CDI musisz dokładnie ją zabezpieczyć, nie żałuj tasmy izolacyjnej. mozesz tez owinąc ją najpierw folią, pozniej gumą (np. dętką :-D ) i na końcu duuuużo tasmy izolacyjnej, tak żeby podczas walki w terenie albo mycia nic nie zamokło

i uwazaj podczas oskrobywania kauczuku, bo BARDZO łatwo coś uszkodzic

wisisz browara !! :lol:

ps. 3 minuty szukania ;)

SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected]