peter Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam Zakupilem niedawno KX 250 cos kolo 80 r. jeszcze ta stara wersja chlodzona powietrzem i bez amorka centralnego. Mam pytanie jak sprawował by sie w nim silnik do MZ 250, bo ten orginalny jest bez cylidra, kupilem ten motor ze wzgledu na rame i osprzet, jaki silnik byście radzili tam wlozyc :?: (O i jeszcze nie mam do niego amortyzatorow na tyl dalem juz o tym oddzielny temat :roll: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Od CZ cross ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Od CZ cross a teraz mi powiedz gdzie go dostane bo jeszcze nie wiedzialem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Wlasnie :) nad tym trzeba tez pomyslec.Ja bym włozyl od ETZ'ki 250 :) Luk koles z tego forum wsadzil do ramy od CZ Cross i nie wiem on to bardzo chwali ( zapytaj na PW jak to sie sprawuje).Mozna by pojezdzic po bazarach, lookac na allegro.pl za czymś lepszym typowo do CROSSA. ;) Czssem trafiają się okazje :) Pozdro! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 od cz 125 albo 250 zagadaj do lucasa on jest encyklopedia CZ cross i moze ci cos zalatwi ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Dziex chlopaki ;) A powiedzcie mi jeszcze czy myslec nad centralnym amortyzatorem moze ale w tedy musial bym wymieniac caly wahacz. Jest duza roznica pomiedzy centralnym a podojnymi amortyzatorami?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie wiem o co chodzi w podnieceniu centralka ;) Dobre klasyczne 2 amortyzatory sa dobre :)Kupuj silnik od kozety 250cc i jazda :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Narazie to wloze od MZ pozniej go moge zawsze sprzedac :notworthy: jak beda fundusze to moze pomysle nad czyms mocniejszym, ale jeszcze jest jeden problem musze odwrocic kolo bo mam po drogiej stronie zebatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 a jak z hamulcem i resztą? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 no jakos trzeba bedzie przerobic, mam kupic amorki od CZ za 200 zl napiszcie mi czy to duzo? wlasnie od lucasa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Lucas zna sie na rzeczy wiec chyba nie zrobi z ciebie wała... ale niech sie wypowie ten kto sie zna na tym. wiesz NIE jakos sie przerobi tylko co do hamulca to ty mysl juz teraz i to na powaznie bo moze od tego duzo zalezec :notworthy:. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 mam kupic amorki od CZ za 200 zl napiszcie mi czy to duzo? wlasnie od lucasa Bierz bo one sa pewnie po regeneracji i ogolnej renowacji (z kazdymi tak robi :notworthy: ), a jak kupisz na allegro to jest 99,9% szans ze kupisz przyrzniete amortyzatory bez jakiegokolwiek tlumienia (a z czesciami nie jest tak latwo!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 (a z czesciami nie jest tak latwo!!) szczególnie z takimi, jak ktoś juz wyzej napisał o Amory od CZ jest B. Czezko wiec BIERZ i sie niezastanawiaj bo cie ktos wyprzedni i dupa :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi