crazybiker_ Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 POMOCY! Nie wiem co jest nie tak ze skrzynką w mojej 250, biegi wchodzą ciężko, dwójka wypada, czasami zamiast 2 wpada 3, przy redukcji z 4 na 3 nie wchodzi 3, porobiły się luzy między przełożeniami, poprostu już nie mam siły składać i rozkładać silnika :D może jestescie mi w stanie pomóc , może ktoś z was mając ETZ miał podobne problemy jak ja??? Już psychcznie nie wyrabiam POMÓŻCIE!!! [ Dopisane: 12-11-2005, 20:35 ]Dodam że części składowe szkrzynki są w dobrym stanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 jezeli części są w dobrym stanie,to gdzies musi byc podczas składanie skrzyni,skladałeś ze schematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaburas Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 może zle założyłeś, albo wogole nie załozyłeś tej dzwigienki ze sprezynka krora jezdzi po wałku po ktorym jezdza wodziki, a moze spreżynka spadła z tej dzwigienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Jesli skrzynia jest taka od pierwszego odpału po zlozeniu to jest tak jak piszą koledzy wyzej(czyli zle zlozenie) a jesli stalo sie to nagle to cos nie tak w skrzyni ( wkoncu to nie są nowe motocykle) więkrzośc ma ponad 15 lat i moze cos wysiąść, w kazdym bądz razie rozdbierz i to obadaj (wodziki, przesówki) jesli sam nie wiesz bardzo o co w tym chodzi to robzierzi daj komuś skrzynię zeby ją obejrzał.....dobry mechanik wylooka kazde niedociągnięcie. Pozdr. i milego remontu! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Dzięki panowie za odpowiedz mam nadzieje że zdąże jeszcze nakręcić :P trochę kilometrów przed zima.POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJE. [ Dopisane: 13-11-2005, 13:03 ]Jeśli ktoś ma dobry schemat skrzyni biegów 250 to zarzućcie go na mojego meila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi