tomb2 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Znalazłam w piwnicy stary kask orzeszek i zamierzam z nim coś zrobić.Jezeli ktoś ma pomysły jak go przerobić nie pisze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Jedyne wyjście to albo coś na nim namalować, albo dokleić piuropusz... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 sprzedaj na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 zamień na komarka :-D Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 sprzedaj na allegro Na allegro się mi nie opłaci (a kask dla nieprzewidzianego pasażera) zamień na komarka :-D Nikt się nie zamieni :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 doczep sobie dwie trzepaczki do piany z wstążeczkami ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 doczep sobie dwie trzepaczki do piany z wstążeczkami ... :mrgreen: Oj bez jaj poważnie się pytam :roll: :roll: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 soory ... jakis film mi sie przypomniał i nie mogłem sie powstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 zrób zdjęcie -pokaż na forum łatwiej bedzie coś wymyśleć jak się będzie widziało :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Napewno go odmaluj, bo jak znalazłeś go w piwnicy to może być trochę ... brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 zrób zdjęcie -pokaż na forum łatwiej bedzie coś wymyśleć jak się będzie widziało A ja myśle go odmalować na niebiesko i ponaklejać naklejki Brembo, Dunlop itp. oraz numer startowy Vallentino Rossiego "46". [ Dopisane: 11-11-2005, 19:22 ]Mam już foty kasku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Wow... Zdjecia calkiem calkiem... :D Ale teraz to juz nie wiem co mozna by z nim zrobic... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja to bym się bał dać coś takiego pasażerowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 A ja bym dokleił daszek i orzełka z boku i normanie CABERG Freedom :D , kiedys widziałem jak koles miał podobnego i miał doczepioną taką płachtę z tyłu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja to bym się bał dać coś takiego pasażerowi... Pewnie byś sam odrazu zakosił... :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi