koks Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 pytanie jak powyzej ile wyniesie mnie zarejestrowanie motoru w Polsce i co dokladnie musze zrobic (przeglad itp) i gdzie najlepiej kupic ubezpieczenie i za ile i jakie . mam horneta 600 w anglii. i chce go miec w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 witam -krok po kroku -tu http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=14920pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ogólnie - koszt transportu z UK do Kaczolandu, opłaty ok. 1000pln na miejscu, ubezpieczenie OC na miejscu ok. 100 pln za rok i ew. jeśli chcesz ubezpieczenie AC ok. 15-20% wartości motonga. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ogólnie - koszt transportu z UK do Kaczolandu' date=' opłaty ok. 1000pln na miejscu, ubezpieczenie OC na miejscu ok. 100 pln za rok i ew. jeśli chcesz ubezpieczenie AC ok. 15-20% wartości motonga. Pozdrawiam[/quote'] Dokładnie-ostatnio rejestrowałem więc jest tak-tłumaczenie-100zł-przegląd-112zł-urząd skarbowy-150zł-urząd komunikacji-624zł-OC-nie wiem dokładnie bo mam zniżki ale głowna stawka coś ponad 100zł-AC od samej kradzieży coś koło 5,5% wartości motocykla(nie wiem ile jest pełne AC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Mnie pakiet PZU (pełne AC bez zniżek, OC z max zniżkami, NW, Assistance) od nowego motocykla wyniósł dokładnie 6.6 %. Gdybym nie miał zniżek na OC - ten sam pakiet kosztowałby ok. 8%.Nie wiem, czy z używkami jest tak samo, ale pewnie są różnice, bo w używkach statystycznie jest większe ryzyko awarii, więc AC może być wyższe.Dodam, że mam mały motocykl 125 ccm - pewnie na większe pojemności są większe stawki (np OC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi