Andi Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 siemka a dokladnie chodzi mi o stalowa 6x16 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Czy ktos przerabia i produkuje obrecze do felg?? masło maślane :-D wie moze ktos gdzie wyrwac mozna taka obrecz???np. na Moto weteran Bazar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mi chodzi o nowelasa ale w rasadnej cenie bo za 240 € to juz znalazlem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ale ty chcesz samą obręcz czy cale koło z piastą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 o sama nie nawiercona obrecz reszte zrobi specjalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Jeśłi chodzi o obręcz 15x5,5 to moge dac ci namiar gdzie takie cos zdobyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 troche malo mi dokladnie chodzi o 6 cali pod 200 setke opone ale moze beda mieli inne tam gdzie maja te 5.5 cali na 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandos Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 a zna ktos takiego specjalistę od nawiercenia otworów na obręczy?? Prosze o jakies blizsze wiadomosci..! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 na allegro jest gosc ogloszenia w kolach -prostowanie , chromowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandos Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 dzieki Andi! załapałem juz namiary na gosci co robią to myslę ze "profesjonalnie", zobaczymy jak kołko dojdzie.. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi