Dr.Jubasq Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam. Kupiłem dzisiaj w Niemczech Aprilie ETX 125 2000r. Na weekend powinna być w kraju. Jest właśnie zablokowana. Może wie ktoś gdzie sa te blokady?? I jak je ściągnąć?? Proszę pomóżcie [ Dopisane: 09-11-2005, 16:25 ]Aha i jeszcze pytanko: ETX 125 ma jedna czy dwie chłodnice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Blokady masz napewno na:-dyfuzor-koncowka-filtr powietrzaMozliwe ze sa:zwezka w membraniemodol zaplonowyA tak z ciekawosci jak chcesz ja stuningowac stylistycznie?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Jubasq Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Myśle o przednia lampa Acerbis z owiewka Diamond. Mini migacze białe diodowe itd... Jeszcze sie zobaczy. To w jaki sposób usunąć te blokady?:? Ile ma Chłodnic?? Jedna czy dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 blokdy te usuwasz nastepujaco:rozcinasz dyfuzor i wycagasz zwezki, kupujesz przelotowa koncowke wydechu, zdejmujesz gaznik, membrane i wyciagasz taka zolta plastikowa zwezke (nie gwarantuje ze tam siedzi). Jesli odblokujesz wydech musisz zrobic dziurki w pokrywie od filtra powietrza aby dostawal je w odpowiednich ilosciach. Pozdrawiam.chlodnice ma jedna Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Silnik masz ten sam co ja w rs. Rs jest blokowana na module, wydechu i mniejsza przednia zebatka jest. Moze to ci pomoze obrac droge poszukiwan. Wydech napewno jest inny to nie wiem jak Twoj odblokowac, sprawdz zebatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Jubasq Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Napiszcie coś jeszcze o ETX-ie. Ile bedzie miał koni po odblokowaniu?? Jaki v-max?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 i mniejsza przednia zebatka jest. A co ma kur** zebatka do blokowania debilu?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Jubasq Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 No właśnie. Co maja do tego zebatki. HAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mniejsza przednia zebatka jest. SPoko przyblokowalem KDX'a bo wsadzilem 2 zeby mniej z przodu! Jak dasz mniej zebow z przodu to masz lepsza elastyzcnosc' date=' lepsze odejscie i krotsze biegi a vmax mniejsze....Wydech napewno jest inny to nie wiem jak Twoj odblokowacNo chyba tak samo cyzli rozciac i oproznic, albo wyjac kryze przy cylindrze (nie wiem jak to wyglada w aprili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 i mniejsza przednia zebatka jest. A co ma kur** zebatka do blokowania debilu?? kur** debil to cie zrobil :D napisalem czym sie rozni zblokowana wersja Rs od odblokowanej wedlug danych z katalogu! a co daje mniejsza-wieksza zebatka wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Jubasq Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Słuchajcie!! A ETX ma tylko kopke czy rozrusznik tez?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 wydaje mi sie ze ETX miala rozrusznik ale nie jestem pewny.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 evolis czy ja ci jezdze po rodzicach?? Jak pedal sie zachowujesz. Powiedzialem to o tobie bo to co ty powiedziales jest bez sensu. A jesli jezdzisz komus po rodzicach to swaidczy zle o twoim poziome intelektualnym. Dr.Jubasq a nie widzisz czy masz przycisk start?? Jesli ma to bedzie z lewej strony silnika taki duzy dzyndzel wystawal. Pozdro Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Jubasq Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 No jeszcze jej nie wiedziałem na oczy. Dopiero za kilka dni przyjedzie do Polski. Ale ze wsztstkich ogłoszeń które przeczytałem to wynika właśnie ze nie ma.?? JAKI BEDZIE V-MAX JAK ODBLOKUJE I JAKA MOC?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jasne ze blokowali na zebatkach, przykladowo nsr orginalnie ma 14/35, a ja mam zablokowany egzemplarz z niemiec i mam 13/42 i na takim przelozeniu sprzet nie rozwinie dobrego v-maxa, bedzie mial jedynie dobrego kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi