Strzalek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 U mnie jest HM 99 po tuningu na 80 i z gaznikiem 21mm le bedzie kosztował wiecej niz 6 ty bo koło 7. Lepszej 50 nie znajdziesz. Co do zawieszeń sendy to one nadaja sie tylko na szose bo sa ciekie i gibkie w terenie to porażkahttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M121411 tu jest HM 2002 ale to juz 9tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXC rider Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 strzalek t wiec mowie ze na tor derbi sie nie nadaje 8) odradzam ci RR50 bo zawieszenie jeszcze gorsze, wybierz cos z :senda,rx,hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 strzalek t wiec mowie ze na tor derbi sie nie nadaje odradzam ci RR50 bo zawieszenie jeszcze gorsze' date=' wybierz cos z :senda,rx,hm[/quote']JA bym raczej wybiera miedzy betą, rx'em ,a HM'em! Co jednego nie ma watpliwosci: Hm bije konkrencje na glowe (nie wiem czy bylo pisane ale jest na ramie od starszej CR'ki, a geometria i sztywnosc jest dosc wazna przy enduro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXC rider Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 zgadzam sie HM to najwyzsza polka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 co do opon kostek na asfalcie - jakos mozna latać, nawet w miescie, tylko trzeba mieć mały "ogranicznik" w glowie, że nie trzymają jak szosówki i ze nie mozna pałować. ja o tym zapominałem i jakos żyje ale bywało często niebezpiecznie :-D ja mialem na kostkach ponad 120 km/h ale endurakiem utrzymać taką prędkośc to męczarnia Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Bierz HM'a CRE a jeszcze jak sie trafi z kitem tuningowym 80 ccm to już będzie to fajnie chodziło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 zobacze co będzie w styczniu do kupienia i coś wybiore :mrgreen: dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Szukaj tez ktm-a exc 50. Za 2900 jest do wyrwania z okoloc warszawy!Czemu tak tanio?? chyba bez papieru lub na tor -albo zwalone ma coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Spójrzcie na fotki mojego starego HMa i zobaczcie co taki sprżet potrafiNa fotach już nowy własciciel :P http://www.bikepics.com/pictures/437096/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 jakby co to ja też mam rxa na sprzedaż 80 ccm 97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 W HM-ah jest silnik MIRANELLI AM6 taki sam jak w DT50R Aprilia RS Yamaha TZR 80 lub 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 W HM-ah jest silnik MIRANELLI AM6 taki sam jak w DT50R Aprilia RS Yamaha TZR 80 lub 50.Minarelli am6 kazdemu minarelli am6 nie równy. MOj np miał pełny wał seryjnie a u mielocha takie coś kosztuje 800zł do tego kosz inny który też sporo kosztuje. W Hmach tuningwe częsci sa w standardzie. Tyle ze nie we wszytkich wersjach HMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaff Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 a powiedzcie jeszcze co myślicie o tym ? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71872580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 a powiedzcie jeszcze co myślicie o tym ?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71872580to juz lepiej zobacz co ja mam na dole i napisz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 a powiedzcie jeszcze co myślicie o tym ?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71872580 Za taką kasę (może troszkę mniejszą) mogę ci sprzedać swojego RXa 70, rocznik 99. 3 dni temu założony nówka cylinder z tłokiem 70cm3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi