ural_zgora Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja zawsze składam silniki na czerwony silikon i nic jeszcze sie nie staloPd warunkiem ze dajesz go symbolicznie. Jezeli nawalich grubo to moze co nieco pozniej pozatykac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No i wazne zeby ja ladnie zrobil bo ladnych jawek coraz mniej po pierwsze: nie szkodzić :D. nie dopuszczam myśli ze zrobi z niej streetfajtera. no, jestem ciekaw co to z tego bedzie. na razie niech ją w wolnym czasie robierze na cześci i doczyści. zima idzie :P. a z sylikonem to trzeba po prostu uważać jeśli chodzi o dawkowanie. jak po złożeniu wystają na zewnątrz gluty, to takie same gluty wystają w środku... a wtedy fuszerka panie, fuszerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 ja mam takei 2 jawki i nie narzekam jak silniczek dobrze zrobisz to bedzie elegancko chodzil problem jest z poczatku z kopniakiem pierwszy raz nie wiedzialem jak trzeba zrobic zeby kopniak odbijal potem doszlem do tego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 sam silnik od jawki składałem kilkakrotnie :) nawet mam jeden silnik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi