Gość misiobaran Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Czyli coś z tą skrzynią jest nie tak............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 w moim zygzaku jak narazie skrzynia działa idealnie.... nic nie wyskakuje...czasem tylko głośne kliknięcie przy wbijaniu jedynki, ale to norma... ale na stan skrzyni ma duży wpływ sposób eksploatacji, jeśli ktoś wbija biegi bez sprzęgła i przy 10 tys obrotów to mało która skrzynia to wytrzyma... no ...to tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Czesc! W mocnych szybkich motocyklach najczesciej siada 2, 1 , czasami 3 , ale tez i 6 ! To zalezy od kultury jazdy wlasciciela, jesli biegi zmienia "na chama" to wiadomo ze zadna skrzynia dlugo nie wytrzyma takiego traktowania. Takie rzeczy zdarzaja sie we wszystkich markach. Jesli zas chodzi o wybor motocykla to wydaje mi sie ze CBR 600 jest najlepszym motocyklem do normalnej jazdy. Moj kolega ma z 1993/4 i chwali ja sobie , niestety sprzedaje , bo kupuje Enduro(a zaczynal od czopperow ). Najwazniejsza rzecz jak juz sie zdecydujesz to uwaznie przyjzyj sie motorkowi. Duzo tych "plasticzkow" jezdzi z krzywymi ramami! Lepiej wybrac moto nieco starsze , ale nie bite i zadbane, no i oczywiscie na ogladanie motocykla bierz kumpli, bo oprocz spraw typowo mechanicznych , moze nie pozwola Ciebie okrasc przez "bezszyich"lysych palantow(ZX6R, ZZR 600, CBR600, GSX600F- to tez ich ulubione sprzety), bo slyszalem o takim zdarzeniu! Zycze madrego wyboru.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiobaran Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2003 DZIEKI chłopaki już zdecydowałem, ale wybaczcie nie powiem......jak kupię to się pochwalę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi