Ozi Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Miałem jeszcze wtedy złą zębatke teraz mam o jeden ząb więcej i łańcuch jest naciągnięty. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Ogulnie to film nic nie wnosi oprócz tego stoppie.Przez prawie cały film pokazujesz samo moto a potem tylko sie przejeżdżasz i stoppie :?:?:?:? :? Ogulnie to śmiesznie na maxa chodzi jak squter na szczescie na wysokich lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 O to chodziło, żeby pokazać moto. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Całkiem fajnie zmontowane, jeśli miało pokazac moto to dobrze swoją role spełniło :D Muza tez fajna, mój klimat(słuchasz cos jeszcze ze stanów?? :-) ) Mógłbys troche obmalować te plastiki gdzie niegdzie :D PS:Ile to ma biegów bo jakieś długie jak na RSke mi sie wydają :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Słucham. Af1 - 3 biegi 8) Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Słucham. Af1 - 3 biegi 8) Tak mało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 fajne :D Słucham. Af1 - 3 biegi 8) Tak mało?? Też myślałem ,że więcej :DWidocznie sie nie znam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Filmik bardzo ciekawie zrobiony. Daję piątkę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Fajny filmik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Dzięki :D Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi