dabu Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam gdzie jest zablokowana honda mtx ?? silnik hd9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Wg mnie (nie odblokowywyałem): kryza na kaźniku, lub przewężka na wydechu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabu Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 wczoraj kupiłem inny gażnik mikuni . pozatym nic nie robiłem innego a jedzie 85-90 . czy tyle idzie na maxa czy pojdzie coś więcej , czy w ogóle jeszcze ma gdzieś blokady bo zapłon mam też już zrobiony i kreci się 12 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Więcej z niej nie wyciśniesz. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 tematow odblokowania tego silnika bylo mnostwo o ile nie wiecej... mysle tak samo ze bez wiekszych przerobek wiecej nie poleci. tylko zebatki idzie zmienic:P jaki gaznik kupiles? tzn szerokosc gardziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Odblokuj dyfuzor. Predkosc wzrasta 5-10km/h maksymalnie ale daje duzo lepsze przyspieszenie.To samo z koncowka wydechu! No wlasnie jaki gaznik?? Nie wiecej niz 22mm?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi