bronx Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 no broda i krasnalku ja wasza obietnice pamietam i zapraszam :)owa chwila odbedzie sie niestety na 99% w srodku tyg bo ... duzo by pisac(23-24sieppien) wiec wiadome osoby pisac czy dasza rade zalatwic se 1 dzien urlopu. zreszta piszcie kto by chial ( musze znac mniej wiecej liczbe osob) ....dodame iz ile odbedzie sie w tyg to miejsce palwniowice wiec bardzo dobre miejsce na zorganizowanie jakiegos spotkanka przy okazji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 no ja jesli bede w kraju to bede na 100% mozesz na mnie liczyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 (23-24sieppien) wiec wiadome osoby pisac czy dasza rade zalatwic se 1 dzien urlopu. Aleś trafił z terminem, niech Cię :twisted: ale nie mówię nie, czasu jeszcze sporo, więc dokładnie ciężko powiedzieć gdzie i co będę robił wtedy ale już dokonuję rezerwacji terminu. Info przekażę brodatemu bo biedna pała nie ma dostępu do neta.Dlaczego tylko 1 dzień :roll: mi wychodzi że conajmniej 3 8) przecież trzeba będzie poprawić a na koniec dojść do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 krasnalku :D nic sie nie martw bedzie dochodzenie do siebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 sieeeeeeemianowice jasne że siem domyślam o co chodzi :twisted: :lol: krasnal mi to przekazał i właśnie do neta się dopadłem 8) będę na 99% nawet bez tego kurdupla :-) :-D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 będę na 99% nawet bez tego kurdupla hihi czym wiecej tym weselej :mrgreen: dobra jak bedzie juz tak daleko to dam znac kinkrety konkretne ;) a narazie myslcie upojnie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 myslimy upojnie i podobniesz działa my :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi