peter Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 witam rozwazam tez kupno mito evo albo planeta wymiencie mi ich wady i zalety wiem ze mito jest najmocniejsze i najszybsze w klasie 125, najbardziej interesuje mnie awaryjność, piszcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 generalnie krazy "legenda" ze wlochy sa dosc awaryjne ale nie mialem takze nie bede mowil. Z wygladu oba sa zajedwabiste tylko w planet trzeba od razu tlumik zmienic bo oryginal to jakas pomylka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 wymiencie mi ich wady i zalety piszcieNie to abym sie czepial ale magicznych slow nie uczyli ? :) generalnie krazy "legenda" ze wlochy sa dosc awaryjne Ja tez nie mam ale po tym co widzialem podczas naszej "wyprawy" do Łegu to dziekuje... Zmiana swiecy co 2 min i oczywiscie co chwile postoj. Ale to podobno ten egzemplarz ma cos skopane :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 no napewno to jest wyjatek, przy tym egzemplarzu trzeba siasc na chwile.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 generalnie krazy "legenda" ze wlochy sa dosc awaryjne to nie jest legenda :mrgreen: % egzemplarzy, jeśli nie awaryjnych to przynajmniej usterkowych, w motocyklach włoskich klasy 125 jest wyższy niż w ich japońskich odpowiednikach :twisted: ______awaria - rozkraczamy dupe na drodze i czekamy na pomoc :Dusterka - cos sie zj38ło, ale możemy jechać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie to abym sie czepial ale magicznych slow nie uczyli ? :D nie no sory moja wina prosze, i dziekuje wszystkim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja tez nie mam ale po tym co widzialem podczas naszej "wyprawy" do Łegu to dziekuje... Zmiana swiecy co 2 min i oczywiscie co chwile postoj. Ale to podobno ten egzemplarz ma cos skopane no napewno to jest wyjatek' date=' przy tym egzemplarzu trzeba siasc na chwile.... [/quote'] naszczęscie juz wszystko jest okej :D ... ahhh te osiągi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 ahhh te osiągi Smileeeeeee kierowca nie ten :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 nie no sory moja wina prosze' date=' i dziekuje wszystkim[/quote']Odrazu lepiej :D Jeszcze jesli bedziesz pisal uzywajac duzych liter to juz bede na maxa szczesliwy :mrgreen: (kurde - ale ze mnie upierdliwiec :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Jeszcze jesli bedziesz pisal uzywajac duzych liter to juz bede na maxa szczesliwy nie no nie chce mi sie juz duzych liter pisac co do mito i planet to sie jednak nie skusze postawie na japonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 nie no nie chce mi sie juz duzych liter pisac To juz swiadczy wylacznie o Twoim poziomie.EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ej koles odczep sie ty rownie dobrze mogl bys pisac ż, ć, polskie znaki ja traktuje pisanie na forum jak pisanie sms, i pozatym nie lubie polskiego i ortografi wiec mozesz ignorowac moje posty jak ci to tak bardzo przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ja traktuje pisanie na forum jak pisanie smsTo zacznij traktować pisanie na forum (bo jesteś na forum), jak pisanie do sporej liczby ludzi, w wiekszości wykształconych i cześci dopiero kształcących się, a nie do jednostki (jak w sms), gdzie trzeba oszczędzać znaki i w większości brak pl liter. "Jeśli wchodzisz między wrony, musisz krakać .... " itd., to stare i dobre przysłowie, skoro wszedłeś między nas, stosuj się do zasad panujących tutaj od dawna, nie narzucaj nam swoich sms'owych naleciałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No OK jak chcecie, bede juz grzeczny :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi