robbiak Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) Witam:):)Mam pytanie dot. czesci do kdx 125 z 93r.szukam do nigo tylniego amortyzatora ale w zadnym splepie internetowym nic nie moge znalezc i mam pytanie od czego pasowałby amor do mojego sprzenta?? Edytowane 28 Grudnia 2007 przez robbiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam:);)Mam pytanie dot. czesci do kdx 125 z 93r.szukam do nigo tylniego amortyzatora ale w zadnym splepie internetowym nic nie moge znalezc i mam pytanie od czego pasowałby amor do mojego sprzenta?? Amortyzatory się regeneruję ! Nie widzę sensu kupowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszef Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tego akurat nie zregeneruje, to hybryda mojego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 a na czym polega ta hybryda, i jaki jest z nia problem? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Może zle szukałem w postach,ale pytam.Chodzi o napełnianie amortyzatora gazowego(w tym przypadku kdx 250 kumpla),czy jest to możliwe,jeśli tak to gdzie i czym.Tak naprawdę to nigdy nie zastanawjaliśmy się czy jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszef Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Z zasobnikiem czy bez. Generalnie takie rzeczy się regeneruje, jeżeli oczywiście stan amortyzatora na to pozwala. Jest kilka miejsc w polsce. np . olek motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jesli amor ma zaworek to czy można napełnic powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jesli amor ma zaworek to czy można napełnic powietrzem. Nie radzę tego robić samemu w domu. Jest to po pierwsze nie bezpieczne (ze względu na ciśnienia) a druga sprawa nie zrobisz tego dobrze. Lepiej wysłać do sancheza, do Olka itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) wyslij do HRG w poznaniu , ale nie radze wysylac do Seba-Motor ci ludzie nie maja zielonego pojecia o regeneracji, wiem to ze swojego doswiadczenia jak i od kilku osob ktorym tylko popsuli jeszcze bardziej kasujac kupe kasy. Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A przybliżona cena takiego zabiegu(napełniania),z racji że jest sporo modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A przybliżona cena takiego zabiegu(napełniania),z racji że jest sporo modeli. mobile: 0-501-555-803 tel/fax: (022) 758-56-48 i nabijaj rachunek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 ok 200 zl z gwarancja na pol roku zdaje sie Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogos Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Siemka mam kolejne pytanie. A właściwie to 2 :crossy: no więc1. Jakie macie przełożenia w KDX 125??2. gdzie dostane osłony do kdx-a na upsy. A jeśli to możliwe to od czego by pasowały?? moze od kx :icon_twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 o przełożeniach było już pisane w tym temacie!! poszukaj dopiero zadawaj pytania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelazny25 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam!.Posiadam KTM 380 EGS,a mlodszy brat ma Kawasaki KDX 125,elegancko sie sprawuje pali z pierwszego,lekki,zwrotny i jak na 13-latka w sam raz.pozdro narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi