Kilvov Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 jak mówicie, lepiej wziąć używaną (~250zł) czy nową za 500? (ewentualnie jake inne polecacie w okolicach 500zł /texy odpadają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 No glupie pytanie jak masz kase to kupuj nowa, wiadomo zawsze sobie mozesz przymierzyc, masz gwarancje.itd. A jak masz mniej kasy albo masz przeznaczoną na inne cele to kupuj uzywana. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 chodzi mi o wskazanie ewentualnych minusów w używanej kurtce, wiadomo rękawic i kasku nie kupuje się używanych bo się dopasowują do właściciela :) nie słyszałem natomiast żeby nie kupować używanych kurtek bo coś się z nimi robi i chcę się w tym utwierdzić lub zdementować ;) przynajmniej u mnie - kasy nigdy zawiele, więc dlaczego miałbym wydawać więcej niż muszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 ja bym bral uzywke w dobrym stanie, chyba ze juz bardzo duzo jezdzisz i w niej bedziesz chodzil na codzien to bym wziol nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja kupiłem używke i nie mam zadnych zastrzeżeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi