enduromaster Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 jak będziesz ostro pałować setke jak kolega to złapiesz się za głowę ile to kosztuje. Policz sobie 12 tłoków każdy po 360zł + 3x kładzenie nikasilu(1100) a gdzie reszta ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Co do Wr 250 to naprawde swietny sprzet ale naprawde swietnie kosztuje;) I o ile sie nie myle od 2003 to dopiero 4T?? chyba od 2001 sa w 4t, a od 2003 maja elektryczny rozrusznik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 JESTES w OLBRZYMIM BLEDZIE ENDUROMASTER !! nie wiem czy miales okzje widziec ten material (nikasil ) :-D to jest praktycznie nie zniszczalne jezeli w czasy wymieniasz tloczki!! a jezeli juz jestes takim zawodnikiem ze odczujesz ta jedna czy ryske(jaka po 12 tloczkach w przeciagu sezonu :-D nie watpliwie powstanie )!! Nie znam typa co mial by tyle sil i zapalu zeby wyjezdzic 12 tlokow w exc !! moj przyjaciel filu bardzo duzo jezdzi i spytaj sie go ile wymienil tlokow??!! wiec nie przerazaj kolegow!! A co do kolegi proponuje wr 250f poniewaz To wspanialy motocykl ktory da poczatkujacemu wiecej radosci niz exc(MOIM ZDANIEM). Piontka chlopaky :!: :!: :!: :-) poza tym duzo placisz za te tloki :) vertex wcale nie jest taki drogi jak napisales filu napewno wam taniej zalatwi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Piontka chlopakyhehe :)No zgodze sie z enduro bubbaa - bo po cholere wymieniac co miesiac tlok :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_1_6 Opublikowano 4 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Co do Wr 250 to naprawde swietny sprzet ale naprawde swietnie kosztuje;) I o ile sie nie myle od 2003 to dopiero 4T?? chyba od 2001 sa w 4t' date=' a od 2003 maja elektryczny rozrusznik :)[/quote'] No to jak z tym 4T od 2001 czy 2003? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 No to jak z tym 4T od 2001 czy 2003?od 2001 sa produkowane wr 250 FFFFFFFFFFFFFFAle od 2003 dodano rozrusznik zebys nie musial kopac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 bo po cholere wymieniac co miesiac tlok Jak latasz dość ostro to 30H wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 GADANIE GLUPIE, JAK MOTOR DOBRZE JEZDZI TO DAWAC MU W KITE, JAK ZACZNIESZ CZUC ZE SPADA MOC LUB GDZIE PIERSCIONKI BRZECZA TO WTEDY TLOK MOZNA SPRAWDZIC CZY JUZ MA JAKIES ZUZYCIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 GADANIE GLUPIE' date=' JAK MOTOR DOBRZE JEZDZI TO DAWAC MU W KITE, JAK ZACZNIESZ CZUC ZE SPADA MOC LUB GDZIE PIERSCIONKI BRZECZA TO WTEDY TLOK MOZNA SPRAWDZIC CZY JUZ MA JAKIES ZUZYCIE ;)[/quote'] Hahahahahahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P ;) :P :) ;) ;) Wielki Szacunek dla Ciebie kolego.Przygotuj się na duże koszty z takim podejściem :lol: Sory, ale poprostu mnie to rozwaliło jeszcze napisane dużymi literami, aby każdy zauważył :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 gdy po 4 tłokach jest próg na gładzi wyczuwalny po palcem to chyba normalne że nikasil szlaq trafił, wydaje się to nienormalne ale tak jest gdy się "jeździ" tłoczek trzeba wymienić raz na 3-4 tyg. a w yz125 jest takie dziwne cuś że po 3-cim tłoku pęka żeberko w kanale wylotowym i trzeba nową tuleję z nikasilem. Nie wiem czy dokładnie tak samo jest w sx . Ja jak bym teraz kupował sprzęta to tylko 4T (przy mojej jeździe) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 w yz125 jest takie dziwne cuś że po 3-cim tłoku pęka żeberko w kanale wylotowym i trzeba nową tuleję z nikasilem.Nie wiem skąd masz takie informacje ale to nieprawda. mam do czynienia z wieloma yz 125 nmiekróre mają juz selekce D i znajomi mają je dłuższy czas. Tłoków zmniili dużo więcej niż 3 i nic sie nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 GADANIE GLUPIE' date=' JAK MOTOR DOBRZE JEZDZI TO DAWAC MU W KITE' date=' JAK ZACZNIESZ CZUC ZE SPADA MOC LUB GDZIE PIERSCIONKI BRZECZA TO WTEDY TLOK MOZNA SPRAWDZIC CZY JUZ MA JAKIES ZUZYCIE ;)[/quote''] Hahahahahahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P ;) :P :) ;) ;) Wielki Szacunek dla Ciebie kolego.Przygotuj się na duże koszty z takim podejściem :lol: Sory, ale poprostu mnie to rozwaliło jeszcze napisane dużymi literami, aby każdy zauważył :PCaps Lock mialem wcisniety,aze akurat pisalem po %% to inna sprawa. Ale i tak uwazam ze dobrze napisalem. Np. u mnie w motorze zaczal brzeczec pierscionek/pierscionki(nie wiem ile tam jest pierscionkow ale chyba jeden bo nigdy jeszcze nie zagladalem do srodka), to jutro rozbieram motor i zobacze z kumplem co w srodku sie dzieje,zapewne tlok i pierscien do wymiany.A takie powiedzenie:"po 30 h wymiana" to co ze stoperem jezdzisz te 30h i wymieniasz pozniej tlok? Jak ma peknac tlok to Ci peknie w najmniej przewidywanym momencie . Takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Te dzwonienie to raczej nie pierścień bo w wyczynach to to praktycznie nie wystepuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Te dzwonienie to raczej nie pierścień bo w wyczynach to to praktycznie nie wystepuje.To co w takim razie moze dzwonic??? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 To co w takim razie moze dzwonic???jak to co? budzik co 30 motogodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi