Miklas Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 rozumiem, że Miklasa dopisujemy ze znakiem zapytania ... Dokladnie :D :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 A co do trunków.... to nektaru bogów-czytaj gorzałki-nie odmówię Mr. Green kurde jak dla mnie bomba :D:Djush sie doczekac nei moge :mrgreen: i co gamonie nie wstyd Wam?? piwożlopy jedene widzę że Adu jest wzorem godnym nasladowania hehehepozdro jerry=============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Nie skonsultowałem tego jeszcze ze wszystkimi mieszkańcami mojej meliny, ale wydaje mi się, że Cotlet, PGR i Michel mnie poprą, żebyście powtórzyli sobie tekst pieśni biesiadnej „O mój rozmarynie”. 8O W szczególności pisze to tych którzy będą u nas spać. :!: Bo jest taka tradycja, że jak wracamy we Wrocku, z imprezy do nas na meline, to sobie śpiewamy, a sztandarowe pieśń to właśnie „O mój rozmarynie” i „Jade jade na motorze”…. :D Więc szykować „pijackie” gardła. :twisted: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 noooo nieee a prawa autorskie na rozmaryna macie .... bedzie dym :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Te qrna coś Ty służył w pułkach ułańskich za mandoliniarza :?: 8) Będzie mi tu z prawami autorskimi wyskakiwał.. Przeca to skarb narodowy - spuźcizna :D pradziadów :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No i trzeba się jeszcze nauczyć hymnu meliny... "Bo w kosmosie każdy lata, nie ma ulic i dlatego..." jak znajdę linka, to wklepie go byście mogli poznać :lol: Już się moja wątroba doczekać nie może tego spotkania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 noooo nieee a prawa autorskie na rozmaryna macie .... no tak, a flaszeczkę z gorzałczyną to byś chciał żeby Ci dali, a rozmaryna to śpiewać się nie chce? :D :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 siądziemy sobie spokojnie przy kawie i ciastku' date=' i będziemy rozmawiać jak na każdego porządnego obywatela IV Rzeczpospolitej przystało o POGODZIE [/quote'] Bardzo wazne, poniewaz jeszcze nie wszyscy sie znaja, aby kazdy mial na lewej piersi przypiety identyfikator, zawierajacy :Nick na 4-um :Imie :Nazwisko :Miejscowosc :Marka, model i rocznik motocykla :Zanim jeszcze zaczniemy rozmawiac o pogodzie i juz sie wszyscy zbiora, kazdy niech ma swoje 10 min i po kolei opowie, czym sie zajmuje, na czym jezdzil i jezdzi, jaki mial ostatni sezon motocyklowy, z kim z 4-um najbardziej sie trzyma i jakie ma obecnie postanowienie na czas adwentu Dzieki temu zapewne latwiej bedzie nawiazywac kontakty i zapobiegniemy sytuacji, ze kazda grupka bedzie pila w swoim konciku. Wezcie to powaznie pod uwage - zabieram sie do robienia identyfikatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Bardzo wazne' date=' poniewaz jeszcze nie wszyscy sie znaja, aby kazdy mial na lewej piersi przypiety identyfikator, zawierajacy :[b']Nick na 4-um[/b] :Imie :Nazwisko :Miejscowosc :Marka, model i rocznik motocykla :Zanim jeszcze zaczniemy rozmawiac o pogodzie i juz sie wszyscy zbiora, kazdy niech ma swoje 10 min i po kolei opowie, czym sie zajmuje, na czym jezdzil i jezdzi, jaki mial ostatni sezon motocyklowy, z kim z 4-um najbardziej sie trzyma i jakie ma obecnie postanowienie na czas adwentu Dzieki temu zapewne latwiej bedzie nawiazywac kontakty i zapobiegniemy sytuacji, ze kazda grupka bedzie pila w swoim konciku. Wezcie to powaznie pod uwage - zabieram sie do robienia identyfikatoraSuper pomysł jestem ZA :D :) a nawet PRZECIW :lol: :lol: Myśle, że jednak trzeba ten identyfikator rozszerzyć o: Imię dziewczyny/chłopaka (żeby nie było pomyłek i za zajętych się nie zabierać... mi to tam i tak nie przeszkadza ;) :twisted: ),Kiedy ostatni raz się kochałeś (coby wiedzieć kto jest najbardziej spragniony, kogo łatwiej do łóżka zaciągnąć ;) :lol: ),Jaką pozycję lubisz najbardziej (wiadomo, trzeba się dobierać względem zainteresowań :roll: ), Nad innymi się jeszcze zastanowie.Ale możecie dawać swoje propozycję, mamy jeszcze sporo czasu to wypełnione identyfikatory każdy będzie mógł sobie na piersi zawiesić 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Wrocław... cóż za siedlisko rozpusty. :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Kiedy ostatni raz się kochałeś (coby wiedzieć kto jest najbardziej spragniony' date=' kogo łatwiej do łóżka zaciągnąć ), Jaką pozycję lubisz najbardziej (wiadomo, trzeba się dobierać względem zainteresowań ), [/quote']Nie rob sobie jaj prosze, ja staram sie porzadek w grupie zaprowadzic.Sporo osob, jak np. ja bedzie sie wstydzilo taki identyfikator sobie w klapie przypiac. Co z tego ze ktos bedzie mial napisane ze kochal sie ostatni raz 2 m-ce temu jesli jego max wydolnosc to raz na 2 lata - podaje tylko przyklad - a o pozycji ulubionej to mysle, ze kto bedzie chcial i bedzie chetny na takie znajomosci to powie podczas swojego 10- min wystapienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Kaczmar napij się bo nie mogę tego czytać.... Może jeszcze chcesz wiedzieć jaki mam obwód i długość :?: Coś czuje, że ta impreza będzie jeszcze bardziej hardcorowa niż standardowe libacje... Dzień Dobry mam na imię Piotruś i skończyłem przedszkole numer zero W nienacku. Potem jezdzilem z nienacka do garajdoły do podstawówki i wtedy przejechał mnie komar listonosza. Po roku śpiączki obudziłem się i miałem już 1000 postó na froum.... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Nie rob sobie jaj prosze' date=' ja staram sie porzadek w grupie zaprowadzic. [/quote']Ja sobie jaj nie robie :D Nigdy w życiu :lol: Tylko to nie jest spotkanie kółka różańcowego, tylko motocyklistów i nie będę latała jak wariatka z różową ;) karteczką przyczepioną do PIERSI (gołej :oops: ) z wypianymi danymi, co gdzie, kiedy, z kim i dlaczego tak rzadko :twisted: Ale tobie nie bronię, możesz z takim czymś przyjść ;) Ewentualnie można założyć koszulkę forumową, wtedy będzie wiadomo, kto to i co to ma :) Może jeszcze chcesz wiedzieć jaki mam obwód i długość?? Pytanie... pisz!! Zawsze mnie ciekawił obwód :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Myśle' date=' że jednak trzeba ten identyfikator rozszerzyć o: Imię dziewczyny/chłopaka (żeby nie było pomyłek i za zajętych się nie zabierać... mi to tam i tak nie przeszkadza :D :twisted: )[/quote']Ale po co sobie utrudniac zycie i kontakty :) Kiedy ostatni raz się kochałeś (coby wiedzieć kto jest najbardziej spragniony' date=' kogo łatwiej do łóżka zaciągnąć ;) :lol: )[/quote']Czuje ze to bedzie widac jak na dloni :lol: :-D :-) Jaką pozycję lubisz najbardziej (wiadomo' date=' trzeba się dobierać względem zainteresowań :roll: )[/quote']Wyjdzie "w praniu"... najfajniejsze to co owiane tajemnica :roll: Pozdro PS.Może jeszcze chcesz wiedzieć jaki mam obwód i długość??Pytanie... pisz!! Zawsze mnie ciekawił obwódBo poniekad obwod najwazniejszy :twisted: BTW: nie najezdzajcie tak na Kaczmara bo sie jeszcze w ogole nie zjawi... a im wiecej ludzisk tym lepiej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Myśle' date=' że jednak trzeba ten identyfikator rozszerzyć o: Imię dziewczyny/chłopaka (żeby nie było pomyłek i za zajętych się nie zabierać... mi to tam i tak nie przeszkadza :D :twisted: )[/quote']Ale po co sobie utrudniac zycie i kontakty :)No własnie ułatwiać "kontakty" :P Kiedy ostatni raz się kochałeś (coby wiedzieć kto jest najbardziej spragniony' date=' kogo łatwiej do łóżka zaciągnąć ;) :lol: )[/quote'] Czuje ze to bedzie widac jak na dloni :lol: :-D :-) A jak ktoś dobrze się maskuje :oops: :lol: Jaką pozycję lubisz najbardziej (wiadomo' date=' trzeba się dobierać względem zainteresowań :roll: )[/quote']Wyjdzie "w praniu"... najfajniejsze to co owiane tajemnica :roll: Może to i prawda... :twisted: Może jeszcze chcesz wiedzieć jaki mam obwód i długość??Pytanie... pisz!! Zawsze mnie ciekawił obwódBo poniekad obwod najwazniejszy :twisted: Tu mi się przypomniał jeden kawał (nie pamiętam go dokładnie' date=' trochę wymyśliłam sama ;) ): Chłopak zabiera się za dziewczynę. Ściąga jej stanik, majteczkim potem sam się rozbiera. Ona widząc jego przyrodzenie mówi: "Kochanie jakiego ty masz małego ptaszka :oops: ", a on na to: "Może i mały, ale za to jaki WARIAT :twisted: !!". Czyli liczy się jakość... jak wszędzie 8) BTW: nie najezdzajcie tak na Kaczmara bo sie jeszcze w ogole nie zjawi... a im wiecej ludzisk tym lepiej :twisted:No dobra, ja już nie będę ;) Tyle razy mówił że chce w końcu poznać ludzi z Wrocławia, więc może nareszcie... :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi