siwy&margoth Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Jesli ktos ma ochote bede mial wolne dwa miejsca i bede wyjezdzal z W-wy ok 15tej do Wrocka na impre (miejsca sa nawet trzy, ale DU matiz tylko w dowodzie rejestracyjnym jest 5 osobowy, chyba, ze znajda sie 3 chetne osoby, ktore lubia sie mocno przytulac, to nie ma problemu). Ostrzegam, ze woze tym autem psy na szkolenie PT1 wiec osoby z alergia niech mocno sie zastanowia :mrgreen:dzięki dzieki, my bardzo chętnie następnym razem skorzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Odjazd w kierunku Rynku 20.02 Smile Jerry słyszał ? Bo jutro ament mamy aż do 28-ego. Tfu adwent znaczy się. słyszał słyszał tzn zobaczył na własne ślipia bedąc pod wpływem napojów wyskokowych całe przemiłe tow. tylko, że nie był to Rynek hahaha. I jesio jedno gdzie się jutro na bajzel ustawiamy i o której godzinie??pozdrPS Ale mnie dziś głowa napindala chyba od tego nieskiego ciśnienia we Wrocku :) :D jerry ============GSF 600S BANDIT [ Dopisane: 26-11-2005, 11:16 ]No jeżeli tak na to spojrzeć... Wink Poczekamy zobaczymy Razz A o czym zbereźnik znowu myśli ??pzdrjerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Cięzko doczytać wszystkie posty:), trzeba by kilka dni chyba siedzieć hehe.3 grudnia powoli się zbliża:))) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 I jesio jedno gdzie się jutro na bajzel ustawiamy i o której godzinie?? Na bajzlu spotaykamy się jak dobrze wyczaiłam z rozmów wczorajszych (a było to trudne zadanie :-D ) o 9 przed bramą :twisted: ps. mnie też głowa boli!! I zastanawiam się czemu :lol: :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Qrde gdzie ja jestem... chyba widziałem wczoraj jerry`eego (sprawa do potwierdzenia) Jak zobaczycie foty z naszego powrotu do domu.... :twisted: A miało być kulturalnie 2 godzinki - 2 piwka... :? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 A miało być kulturalnie 2 godzinki - 2 piwka... A kto się uparł żeby po piątym piwie na gorzałkę przejść ? No kto ? gdzie się jutro na bajzel ustawiamy i o której godzinie?? jak rozmawiałem z PGRem po wyjściu z Tawerny to mówił' date=' że o "eeee-ep-ątej " :-D tylko' date=' że nie był to Rynek hahaha[/quote']ale mówią, że byliśmy w Rynku :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 UWAGA UWAGAIMPREZA SOBOTNIA 03.12 ZOSTAJE PRZENIESIONA DO KLUBU STUDENCKIEGO "TAWERNA" Wybrzeże Wyspiańskiego 40 godz. 20.00 Ze względu na sprawy organizacyjne i cenowe, po konsultacjach z wieloma osobami z 4um, postanowiliśmy przenieść sobotnią imprezę do "Tawerny"1. Zarezerwowaliśmy całą loggie - koszt 80 zł. (ok. 2 zł. na głowę)2. Piwo po 4 zł3. Wódka (flaszeczka) + sok (1 literek) - 55 zł. Dla niezorientowanych - lokal znajduje się naprzeciwko Gmachu Głównego Politechniki WrocławskiejWszystkim osobom, które zadeklarowały chęć uczestnictwa wysyłam PW z prośbą o zwrotne potwierdzenie przybycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Kasiu - poprostu napisz ze sie tam wczoraj najeb... i bylo zajebiscie :twisted: A jak jeszcze fotki zobaczycie - juz sie boje nastepnego powrotu... :mrgreen: :arrow: :D Szacunek za impre 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 No dobra właśnie tak było jak Cotlet napisał :oops: Wysłałam już do wszystkich PW z informacjąPasteurniaków pominęłam bo ich gęby będę jutro na bajzlu oglądać więc osobiście przypomnę :mrgreen: tak wczoraj zachlali, że na pewniaka - nie pamiętają o tym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 tak wczoraj zachlali' date=' że na pewniaka - nie pamiętają o tym [/quote']Oszczerstwo, my nigdy nie chlejemy, my po prostu degustujemy różne trunki... Niestety czasem z różnym skutkiem.Co do 3. 12. to zaczynam się bać... Znowu będziemy królami parkietu... :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Uwaga Warszawa! Za długi ten temat, już tak gdzieś od 14 strony nie czytam za dokladnie, nie wiem, czy ktoś z Warszawy się wybiera. Ja prawie na pewno pojadę w sobotę do Wrocławia z Warszawy. Jeśli ktos potrzebuje transportu - służę chętnie. Niestety, jest to PODRÓŻ TYLKO W JEDNĄ STRONĘ (ale dwuznacznie zabrzmiało) :-D bo po imprezie wracam do domu, do Gliwic. Chętne/-ni prosze o tel. 0696 435 190 Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A jak jeszcze fotki zobaczycie - juz sie boje nastepnego powrotu... Cotlet easy to były jakieś fotki pstrykane??????no to piknie a miało być incognito :D :) pozdrojerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Zaraz zarzuce linkiem do fotek coby zagranicznie wiedzieli jak będzie wyglądał ten dwudniowy zlot moherowych beretów :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Zaraz zarzuce linkiem do fotek coby zagranicznie wiedzieli jak będzie wyglądał ten dwudniowy zlot moherowych beretów :) :DMoże lepiej nie, bo zagranica się przestraszy i będziemy mieli górę w sobotę dla siebie :twisted: (hmmm... wrzucaj :-D ) ps. a tak w ogóle to dzieki za dzisaj... fajnie się z wami chodziło po bajzlu :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ze względu na sprawy organizacyjne i cenowe' date=' po konsultacjach z wieloma osobami z 4um, postanowiliśmy przenieść sobotnią imprezę do "Tawerny" [/quote']No to trzeba uważać żeby się nie potopić bo Odra blisko :-) echhhh "Tawerna", już mi się gęba śmieje :-D przynajmniej na Pastera jest blisko. Bedem w piątek :D broda w sobotę rano :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi