Mishel Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Taaaa ... to był cudowny wieczór poezji ... "Do dna ! do dna ... !" "Jeszcze jeden ! Jeszcze jeden !" No i ta kelnerka, która prozą powiedziała: " Szef prosił o korektę decybeli " - w knajpie, gdzie własnych myśli nie było słychać z powodu muzyki . BejZ, jak tam gardełko ? Jak trzeba to mam laryngologa znajomego. Wszystkim uczestnikom za miły wieczór.Fakt, było nieźle...szkoda, że nie zostaliście do końca:DPowyjściu z "Czemu nie" zwiedziliśmy jeszcze jakąś knyszodajnie i wstąpiliśmy na browarek do "Garażu" :lol: Za tydzień, przed motobazarem powtórka z rozrywki u nas :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ja nie chcę do liceum !!! ;) Wszędzie - tylko nie u Was. :evil: Zdaje się, że tylko ja mam czyste konto i moja kolej będzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ja nie chcę do liceum !!! Very Happy Wszędzie - tylko nie u Was. Very Happy Zdaje się, że tylko ja mam czyste konto i moja kolej będzie ! Spoko Prot - juz wczoraj mowilem ze jak cos to kruca sciagniemy sasiada do nas i nie bedzie mial wyjscia - chleje z nami albo wp...dol :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Co za spamerzy... :twisted: Tym razem zosatje do końca 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Kruca - Ci co wczoraj sie integrowali w czeskim a potem jeszcze gdzies - co jest z wami Question Rolling Eyes Zaczynam sie martwic o was zjeby - czyzby az tyle mnie ominelo... Cotlet,martwić to chyba my sie musimy o Was :evil: kto tak zostawia kamratów i idzie z krzyża ... :-D Żałujcie że nie zostaliście dokońca.Prot czyżby nastał tupot białych mew ?? Wielkie dzieki za zorganizowanie wczorajszej biby i pamiętaj wakacje Krka ;):Dpozdro jerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 No .... to jest wyzwanie ... spalić knajpę w Chorwacji ... :twisted: Kto jest za ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 no jak to kto ;) 4.30 ?? dobrze ze od was zwialem bo do bym chyba odrazu do ttyry jechal :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 BejZ, jak tam gardełko ? Tak to jest jak się za dużo trunków niewiadomego pochodzenia pije, że potem wzrok 8O i słuch szwankuje i człowiek jak wypije to nie dość, że nic nie słyszy i nie widzi to jeszcze drzeć się zaczyna. :evil: Ja nie chcę do liceum !!! Wszędzie - tylko nie u Was. Prot od tej pory masz sobie dzienniczek założyć i jak Cię z Kaśką na jakiejś imprezie na Pasteura nie będzie to masz mieć usprawiedliwienie w tym dzienniczku z pieczątką prezesa związku zjebów. :twisted: Taaaa ... to był cudowny wieczór poezji ... "Do dna ! do dna ... !" "Jeszcze jeden ! Jeszcze jeden !" Szacuj jak byk za wczoraj. Dziadek Prot daje rady jak mało kto. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Prot od tej pory masz sobie dzienniczek założyć i jak Cię z Kaśką na jakiejś imprezie na Pasteura nie będzie to masz mieć usprawiedliwienie w tym dzienniczku z pieczątką prezesa związku zjebów.ta ... jest !!! Dziadek Prot daje rady jak mało kto.o żesz .... ale reklama na forum :oops: Ale muszę Wam powiedzieć, że warto było się z Wami WSZYSTKIMI (!!!) spotkać. Jesteście bardzo miłymi, młodymi, spokojnymi z niezwykle wysoką kulturą osobistą ludźmi. Rozumiem, że robimy mały replay przed 2 grudnia ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=453934#453934to jest nowy temat na którym (jeśli Michał pozwoli) będziemy sobie spamować, umawiać się na imprezy i opowiadać o nich już po.Tutaj pozostawmy już same konkrety. IMPREZA PIĄTEK 02.12Impreza w knajpie "Czeski Film" na ul. Kiełbaśniczej 2 (wejście w bramę hotelu ".... Dwór")Zarezerwowane jest 18 miejsc siedzących w końcowej salce na dole (tam nikt nie będzie nam przeszkadzał)Płatne 30 zł. od osoby (Prot już za wszystkich wyłożył - więc do oddania dla Prota) Cała kwota jest do przepicia lub przejedzenia :mrgreen: Spotykamy się ok. godz. 18.30 na miejscu - hasło dla kelnerek: Impreza motocyklistów ;) SOBOTA 03.12Impreza w knajpie "Od Zmierzchu do Świtu"Knajpa została zmieniona z 2 powodów:1) Kudłaty nie podał konkretów odnośnie spotkania w Rockerze, także nie wiedzieliśmy na czym stoimy2) Lokal jest bardzo mały a nas na imprezkę sobotnią już 40 osób się uzbierałoW tygodniu podjedziemy z Protem do w/w knajpy - zrobimy rezerwację i o konkretach Was poinformujemy (tzn. co i ile będzie kosztowało itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 tak się zastanawiam czy nie zorganizaować jakiegoś bang-busa i nie dotrzeć na ta imprezę z 8-osobową ekipą z W-wy i okolic. Z tym, że to narazie nic pewnego bo nie wiem czy będę w tym terminie w kraju. Ale gdyby hipotetycznie byli chętni to wstępną rezerwację można by już zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Stalo sie... 8O Kaska odnotuj: Browarny x 1, Polowka po zapoznaniu sie z programem imprezy stwierdzila ze chyba nie jest to miejsce dla niej... Absorpcja napojow wysokooktanowych co prawda jest u Polowki na wysokim poziomie ale tolerancja dla jednosladow (i rozmow o nich) na znacznie nizszym :) A propos, fajnie ze mam rezerwacje w hotelu kolo Rockersa ktory jak rozumiem jest juz nieaktualny... :roll: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 W liście osób chętnych już pozmieniałam.Michał bardzo proszę o potwierdzenie do piątku w jakiej ilości osobowej się pojawicie i czy oczywiście będziecie.Browarny nie martw się, z tego hotelu wszędzie jest blisko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 A propos, fajnie ze mam rezerwacje w hotelu kolo Rockersa ktory jak rozumiem jest juz nieaktualny... :roll:Luzik, od Rockera do Zmierzchu jest jakies pol kilosa. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 A propos, fajnie ze mam rezerwacje w hotelu kolo Rockersa ktory jak rozumiem jest juz nieaktualny...Spoko Browarny - dokładnie z Rockera do Zmierzchu jest dziesięć minut w kapciach, wleczenie to ok 15 min.. Wszystko pod kontrolą. [ Dopisane: 21-11-2005, 00:25 ]:-D widzę, że strasznie długo pisałem :) - Aster mnie ubiegł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi