legut7 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Tak to jest moja druga.... pierwsza to byla z roku 2002 a teraz mam 1999. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Kupiles sobie druga NSR? Tamta sie rozwaliles czy co? Ja swoja przejezdzilem jeden sezon, zaliczylem kilka wyjazdow i sprzedaje, a drugiej napewno bym nie kupil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No wlasnie' date=' kwestia tego modułu tez mnie zaciekawiła. Skoro ma sportowy moduł to dlaczego go nie zalozy? Przeciez odblokowany motocykl jest ciekawsza oferta, na ktora mysle znalazlby sie szybciej kupiec.[/quote'] jak pisalem wczesniej - jezeli byl serwisowany, posiada ksiazke pojazdu i wszystko po kolei tam powinno byc wypisane. Nie pojedziesz - nie zobaczysz - sie nie dowiesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Kupiles sobie druga NSR? Tamta sie rozwaliles czy co? Ja swoja przejezdzilem jeden sezon' date=' zaliczylem kilka wyjazdow i sprzedaje, a drugiej napewno bym nie kupil.[/quote'] Noe niestety ta z 2002 mialem przykry wypadek - oczywiscie baba w aucie wyjechala z podparzadkowanej ;/ Potem kupilem ta z 99 roku zeby dokonczyc sezon i teraz na sprzedaz... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Jak myślicie dobra oferta ?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70849940 przywieziona z niemiec , w polsce 3 miesiące , niezarejstrowana , zablokowana . Długie rysy składające się z dwóch kierunków + ułamane owiewki = szlif. Długi piękny szlif po asfalcie ze zmianą kierunku sunięcia, czyli najpierw bęc na ziemię a na końcu tylko cudem zatrzymanie o własnych siłach (prędzej na jakiejś przeszkodzie). Całkowicie zardzewiały kolektor wydechowy, dużo rdzy i brudu w innych miejscach. Dużo kurzu na przewodach przy desce rozdzielczej. Ktoś o niego nie dbał albo zaliczył wypadek i odstawił do garażu kilka lat temu. Możliwe że nie zadbał o bezpieczny spoczynek silnika przez dłuższy czas. Wygląda na niezłą minę do obejrzenia tylko w ostateczności. Do ceny należy doliczyć laserowy pomiar ramy, rozebranie silnika (może pająki albo rdza w cylindrach) oraz nowy układ wydechowy (cały). Wiem, wiem - okropny jestem. Na pocieszenie dodam, że kompletnie się nie znam na motorach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Szlif na bok to maly pikuś gorzej jakby przywalil centralnie. Grucha to normalne ze rdzewieje zadna nowosc. Kurz i brud po prostu mogl stac na jakims szrocie w DE. Trzeba doliczyc jeszcze 1000 na rejestracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 to, że wydech zardzewiały o niczym nie świadczy :D wystarczy, że był żadko jeżdzony i stał na dworze [w lecie] wiem bo moja nerka raz stała chyba dwa tygodnie pod wiatą [zadaszenie na dworze, w lecie parkuję tam moto] i pojawiły się pierwsze ślady rczy na wydechu [do usunięcia ręką :evil: ] a, że zakurzony - ojaaa, czasem wypucuje moto, odstawie, przyjde na drugi dzień, patrze a tu już kurzu pełno bo w nocy wiatr wiał :? i w zasadzie kurz na bierząco usuwam tylko z tych miejsc o które mógłbym się pobrudzić :D gorzej, że ten tłumik jest przyspawany, co tylko potwierdza obecność szlifa w historii moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldarion Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 z czego wnioskujesz że tłumik jest przyspawany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 z czego wnioskujesz że tłumik jest przyspawany ? ze zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Aby powstaly te rysy naprawde nie bylo potrzeba duzego szlifa ( zreszta polamaly by sie). Wedlug mnie ta nsrka jest niezla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldarion Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 powiedzcie ile może kosztować wymiana całego układu wydechowego ? tj. tłumik + rura ? jak to jest to musi być układ do 125 czy może być np. od 600 albo 1000 ? jakbym chciała go wymienić to co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Też się przymierzam do kupna nsr ale rocznik tak 97-99 i powiedzcie czy da rade na nsr-ce na kole dobrze polatać?Mają nsr-ki jakieś wady coś się w nich psuje?Co ile km trzeba tłok zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 na koło nic do Ciebie nie mam, ale po prostu żygać mi się chce jak widzę takie pytanie, bo było zadane już setki razy, nie tylko na tym forum www.google.pl, bądź opcja 'szukaj' na forum :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nsr125 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 powiedzcie czy da rade na nsr-ce na kole dobrze polatać? Tak, ale pod warunkiem, że jedno z nich odkręcisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi