kristi_rx125 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Miałem KTM LC2 i powiem tak, części silnikowe (jak i cały silnik) to DT tyle że wersja z rozrusznikiem i części jest masa, no i tanie. Niestety resztę trzeba kupować od KTMa, np uszczelniacze lag i inne, a to kosztuje. Sam sprzęt jest bardzo miły, dobrze jedzie niestety ze względu na sporą masę na tor nie nadaje się jak dla mnie. Do lekkiego enduro polecam jak najbardziej.Kristi. A jak bys porownal do RX 125? Jak przy niej wypada. Coraz bardziej sie przekonuje do RX-a. I jak bedzie jakis do kupienia to wezme. Szukam w tej kolejnosci:1. Honda CRM2. Aprilia RX, KTM3.DTJA ogolnie to tylko w necie szukam moto. Na niemieckich stronach i czesto cos jest.THX i pzdr !! Nie wiem jak zwykły RX 125, bo miałem 160, ale chyba nie można porównywać go do LC2, przede wszystkim zawieszenie RXa jest dużo lepsze, wydaje się bardziej poręczna (mimo że wyższa). Jeździłem obydwoma sprzętami na torze (oczywiście dopiero się uczę) i RX jest dużo łatwiejszy w prowadzeniu, no i lądowanie po skokach też jest o wiele przyjemniejsze. LC2 to raczej sprzęt do spokojnego enduro i na ulicę, a RX spokojnie nada się i do ostrego enduro i na tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Crm ma przeciez prawie tyle samo mocy co RX. Tez ma nikasyl. A co do zawieszenia to nie wiem.Chyba tylko na papierze, bo RX odjeżdza sporo CRMie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Crm ma przeciez prawie tyle samo mocy co RX. Tez ma nikasyl.A nie czasem CRMka ma zwykłą tuleje??!! KTM LC2 ma o wiele węższą kanape od np Dt.DT ma kanape jak fotel a LC2 podchodzi pod kształt w crossówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 mam male pytanko. Duzo razy slyszalem ze RX jest bardzo wysoki i czy jego wielkosc nie bedzie mi przeszkadzala za bardzo jak mam 165cm wzrostu?? Wiem ze Enduroguy ma podobny wzrost, sziedziales na RX ??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Tak siedzial i podobno bylo spoko. Rx jest wysoki ale siada. Ja tez mam tyle i to nie bedzie problemem. Nie kieruj sie tak bardzi wysokoscia sidola ;)BaRy ma 165cm i lata na wr o wysokosci siodal 998mm Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Wiem ze Enduroguy ma podobny wzrost' date=' sziedziales na RX ?? [/quote']Jezdzilem RX'em, siedzialem na tym i w sumie mimo ze jest dosc potezny zbytnio mi to nie przeszkadzalo! Zdecydowanie pewniej jednak sie czuje na KDX! Z Twoim wzrostem on bedzie idealny bo bedziesz siegal calkiem calkiem do ziemi (nie calymi stopami), a mi sie wydaje ze przy przejazdzach przez rzeki czy bloto czasem warto sie jest podeprzec ;) BTW CZ jest jeszcze wieksza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi