Wicher Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witek. Szukam sobie nowego sprzęta, przeglądająć allegro trafiłem na ten motocykl. Czy mógłbym prosić kolegów o ocenę tej oferty :smile: http://www.allegro.pl/item168022101_yamaha...er_fzs_600.htmlA może ktoś zna właściciela lub ten motocykl?? Proszę o pomoc gdyż nie uśmiecha mi się kolejna wyprawa za jeden uśmiech :D hehe. Wygląda niezwykle zachęcająco - przynajmniej na zdjęciach:)Gra może być warta świeczki:)Ale wiaodmo, to trzeba pomacać, powąchać itd ;) witam potrzebuje szybkiej odpowiedzi bo znalazłem rózne informacje : ile oleju do fzs 600 99 r w manualu 3,5 L a na deklu 2,5 ile ma być Kup 3 litry. Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali78 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Kup 3 litry.kupiłem 4 ale ile wlać do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 kupiłem 4 ale ile wlać do silnika Patrzysz na okienko z miarką i wlewasz max do górnej kreski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula10 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 czesc :)Własnie kupiłem swego wymarzonego fazerka :)))ale niestety nie posiadam do niego gmoli :(i tu pojawia sie pytanie : czy ktos z szacownego grona ma do sprzedania gmole do FZS600 z 98 r ??Oczywiscie za rozsądna cene :))pozdrawiam :crossy: aaaaaaaa i malutkie sprostowanie ( dla formalnosci ) : nie mam 13 lat jak by wynikało z opisu po lewej stronie hehehe jakos sie mi nawciskało i zmienic nie moge hehe :lalag: pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 czesc :icon_twisted: Własnie kupiłem swego wymarzonego fazerka :icon_twisted: ))ale niestety nie posiadam do niego gmoli :icon_razz: i tu pojawia sie pytanie : czy ktos z szacownego grona ma do sprzedania gmole do FZS600 z 98 r ??Oczywiscie za rozsądna cene :icon_twisted: )pozdrawiam :biggrin: aaaaaaaa i malutkie sprostowanie ( dla formalnosci ) : nie mam 13 lat jak by wynikało z opisu po lewej stronie hehehe jakos sie mi nawciskało i zmienic nie moge hehe :icon_twisted: pozdrawiam :D Witam :icon_twisted:Gratuluje nabytku i szerokiej drogi życzę :icon_razz: Gmoli na sprzedaż nie mam ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) czesc :biggrin: ...ale niestety nie posiadam do niego gmoli :biggrin:i tu pojawia sie pytanie : czy ktos z szacownego grona ma do sprzedania gmole do FZS600 z 98 r ?? własnie sam rozgladałem sie za jakims zabezpieczeniem i znalażłem firme produkującą Crash Pady, dla Fazerka 600 niby też są ... pytałem sie ich to potwierdzają cena 130zł http://www.womet-tech.pl/akcesoria%20moto.html moze ktoś kupował już ? to bym poznał opinie o nich :biggrin: Edytowane 5 Marca 2007 przez lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula10 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 wielkie dzieki Wicher za szeroka droge :rolleyes:) przyda sie i to bardzo , ale najpierw musze zrobic prawko bo na wariata jezdzic ( chyba ) nie bede :) a co do crash pad'ów to moim zdaniem pasuja bardiej do plastikow, bo jak masz odslonieta rame to chyba lepiej jest przymocowac cos bardziej oslaniajacego dekielki. Tak mi sie wydaje :D jesli sie myle to prosze napiszcie co waszym zdaniem jest lepsze i co byscie polecili pozdro 600 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 maiłem gmole w Xjcie i pasowały do niej, ale fazera tylko okaleczą wizualnie - to moje zdanie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula10 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Czesc to ponownie ja :P mam mytanie : ma ktos moze ksiązke serwisowa do FZS600 98r ale ....... w j. polskim ?? Z gory dziekuje i pozdrawiam :crossy: maiłem gmole w Xjcie i pasowały do niej, ale fazera tylko okaleczą wizualnie - to moje zdanie :) hmmmm moze i masz racje .. bo w hornecie wygladaja OK ..... a przy fazerku jeszcze nie widzialem .... no i cena jaka proponuja jest znacznie znacznie bardziej zjadliwa niz za gmole ( 400 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 własnie sam rozgladałem sie za jakims zabezpieczeniem i znalażłem firme produkującą Crash Pady, dla Fazerka 600 niby też są ... pytałem sie ich to potwierdzają cena 130zł http://www.womet-tech.pl/akcesoria%20moto.html moze ktoś kupował już ? to bym poznał opinie o nich :crossy: na jednym z forów znalazłem gościa, który robi za 70 zł, potrzebny jest tylko rysunek zwymiarowanego pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja dziś sobie bryknąłem ok 90 kilometrów. Fazer praktycznie odrestaurowany. Błotnik pojawi się za parę dni, jeszcze tylko pomalować owiewkę i śladu nie będzie po glebie. Można powoli zacząć planować wypady na ten rok. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 wielkie dzieki Wicher za szeroka droge :notworthy: ) przyda sie i to bardzo , ale najpierw musze zrobic prawko bo na wariata jezdzic ( chyba ) nie bede :notworthy: a co do crash pad'ów to moim zdaniem pasuja bardiej do plastikow, bo jak masz odslonieta rame to chyba lepiej jest przymocowac cos bardziej oslaniajacego dekielki. Tak mi sie wydaje :notworthy: jesli sie myle to prosze napiszcie co waszym zdaniem jest lepsze i co byscie polecili pozdro 600 :clap: Ja robię sobie gmole na ten sezon ;)Miałem crash pady, ale jakoś nie przemawiały do mnie.Jednak coś czuję, że jak będemontował pług pod silnik, to znowu trzeba będzie zrezygnowac z gmoli na rzecz padów :bigrazz: Czesc to ponownie ja :icon_evil: mam mytanie : ma ktos moze ksiązke serwisowa do FZS600 98r ale ....... w j. polskim ?? Z gory dziekuje i pozdrawiam :P Z tego co mi wiaodmo, to serwisówki nie występują w języku polskim ;) Instrukcje owszem, ale manuale nie ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Witam!!! Po 4 latach jazdy na Kawasaki KMX125 przyszedł czas na zmiany. „Chorowałem” na Suzuki SV , Yamahe TTR(chyba zostało mi coś we krwi z enduro) ale wybór padł na Fazera. Naczytałem się już dużo o tym motorku i myślę, że w pełni spełni moje oczekiwania. A teraz do rzeczy. Wybieram się zobaczyć taki egzemplarz http://orfi.uwm.edu.pl/~nagly/Fazer/ może ktoś go już oglądał lub chociaż wizualnie po fotkach powie czy coś jest nie tak jak powinno, bo z tego co zobaczyłem na tej stronie http://www.fazer600.wz.cz/historia.htm to Fazer w 2000r miał już inne malowanie, a ten z ogłoszenia jest srebrny. Rozmawiałem z gościem i mówił, że jedyne co jest do wymiany to opony. Moim zdaniem moto wygląda dobrze, a jak się ma technicznie to sprawdzę na miejscu-choć nie jestem mechanikiem i nie mam dużego doświadczenia...;-( PS. Gość chce za niego trochę ponad 11 tys. a przebieg to 38000km moto jest z 2000r. Z góry dzięki za odpowiedz. Edytowane 6 Marca 2007 przez nagly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) bo z tego co zobaczyłem na tej stronie http://www.fazer600.wz.cz/historia.htm to Fazer w 2000r miał już inne malowanie, a ten z ogłoszenia jest srebrny. Oprócz trójkolorowych Fazerów które są na stronie podanej przez Ciebie, w tym roczniku były także czarne i srebrne, więc wszystko jest ok. Edytowane 6 Marca 2007 przez Boniek Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Na tych fotkach z komórki w zasadzie nic nie widać- kazdy zajechanyczy nie wygladał by tak samo-.Jeśli chodzi o kolory - tez mam z 2000 r srebrnego. Wiec Widocznie produkowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi