Skocz do zawartości

Fazer to jest to! ( FZS , FZ )

Rekomendowane odpowiedzi

Witek.

Szukam sobie nowego sprzęta, przeglądająć allegro trafiłem na ten motocykl.

Czy mógłbym prosić kolegów o ocenę tej oferty :smile:

http://www.allegro.pl/item168022101_yamaha...er_fzs_600.html

A może ktoś zna właściciela lub ten motocykl??

Proszę o pomoc gdyż nie uśmiecha mi się kolejna wyprawa za jeden uśmiech :D hehe.

Wygląda niezwykle zachęcająco - przynajmniej na zdjęciach:)Gra może być warta świeczki:)

Ale wiaodmo, to trzeba pomacać, powąchać itd ;)

witam potrzebuje szybkiej odpowiedzi bo znalazłem rózne informacje : ile oleju do fzs 600 99 r w manualu

3,5 L a na deklu 2,5 ile ma być

Kup 3 litry.

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

czesc :)

Własnie kupiłem swego wymarzonego fazerka :)))

ale niestety nie posiadam do niego gmoli :(

i tu pojawia sie pytanie : czy ktos z szacownego grona ma do sprzedania gmole do FZS600 z 98 r ??

Oczywiscie za rozsądna cene :))

pozdrawiam :crossy:

aaaaaaaa i malutkie sprostowanie ( dla formalnosci ) : nie mam 13 lat jak by wynikało z opisu po lewej stronie hehehe jakos sie mi nawciskało i zmienic nie moge hehe :lalag: pozdrawiam :biggrin:

czesc :icon_twisted:

Własnie kupiłem swego wymarzonego fazerka :icon_twisted: ))

ale niestety nie posiadam do niego gmoli :icon_razz:

i tu pojawia sie pytanie : czy ktos z szacownego grona ma do sprzedania gmole do FZS600 z 98 r ??

Oczywiscie za rozsądna cene :icon_twisted: )

pozdrawiam :biggrin:

aaaaaaaa i malutkie sprostowanie ( dla formalnosci ) : nie mam 13 lat jak by wynikało z opisu po lewej stronie hehehe jakos sie mi nawciskało i zmienic nie moge hehe :icon_twisted: pozdrawiam :D

Witam :icon_twisted:

Gratuluje nabytku i szerokiej drogi życzę :icon_razz:

Gmoli na sprzedaż nie mam ;)

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

czesc :biggrin: ...

ale niestety nie posiadam do niego gmoli :biggrin:

własnie sam rozgladałem sie za jakims zabezpieczeniem i znalażłem firme produkującą Crash Pady, dla Fazerka 600 niby też są ... pytałem sie ich to potwierdzają cena 130zł

http://www.womet-tech.pl/akcesoria%20moto.html

moze ktoś kupował już ? to bym poznał opinie o nich :biggrin:

Edytowane przez lisek

wielkie dzieki Wicher za szeroka droge :rolleyes:) przyda sie i to bardzo , ale najpierw musze zrobic prawko bo na wariata jezdzic ( chyba ) nie bede :)

a co do crash pad'ów to moim zdaniem pasuja bardiej do plastikow, bo jak masz odslonieta rame to chyba lepiej jest przymocowac cos bardziej oslaniajacego dekielki. Tak mi sie wydaje :D jesli sie myle to prosze napiszcie co waszym zdaniem jest lepsze i co byscie polecili

pozdro 600 :icon_razz:

Czesc to ponownie ja :P mam mytanie : ma ktos moze ksiązke serwisowa do FZS600 98r

ale ....... w j. polskim ??

Z gory dziekuje i pozdrawiam :crossy:

maiłem gmole w Xjcie i pasowały do niej, ale fazera tylko okaleczą wizualnie - to moje zdanie :)

hmmmm moze i masz racje .. bo w hornecie wygladaja OK ..... a przy fazerku jeszcze nie widzialem .... no i cena jaka proponuja jest znacznie znacznie bardziej zjadliwa niz za gmole ( 400 zł )

własnie sam rozgladałem sie za jakims zabezpieczeniem i znalażłem firme produkującą Crash Pady, dla Fazerka 600 niby też są ... pytałem sie ich to potwierdzają cena 130zł

http://www.womet-tech.pl/akcesoria%20moto.html

moze ktoś kupował już ? to bym poznał opinie o nich :crossy:

na jednym z forów znalazłem gościa, który robi za 70 zł, potrzebny jest tylko rysunek zwymiarowanego pada.

Ja dziś sobie bryknąłem ok 90 kilometrów. Fazer praktycznie odrestaurowany. Błotnik pojawi się za parę dni, jeszcze tylko pomalować owiewkę i śladu nie będzie po glebie. Można powoli zacząć planować wypady na ten rok.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

wielkie dzieki Wicher za szeroka droge :notworthy: ) przyda sie i to bardzo , ale najpierw musze zrobic prawko bo na wariata jezdzic ( chyba ) nie bede :notworthy:

a co do crash pad'ów to moim zdaniem pasuja bardiej do plastikow, bo jak masz odslonieta rame to chyba lepiej jest przymocowac cos bardziej oslaniajacego dekielki. Tak mi sie wydaje :notworthy: jesli sie myle to prosze napiszcie co waszym zdaniem jest lepsze i co byscie polecili

pozdro 600 :clap:

Ja robię sobie gmole na ten sezon ;)Miałem crash pady, ale jakoś nie przemawiały do mnie.

Jednak coś czuję, że jak będemontował pług pod silnik, to znowu trzeba będzie zrezygnowac z gmoli na rzecz padów :bigrazz:

Czesc to ponownie ja :icon_evil: mam mytanie : ma ktos moze ksiązke serwisowa do FZS600 98r

ale ....... w j. polskim ??

Z gory dziekuje i pozdrawiam :P

Z tego co mi wiaodmo, to serwisówki nie występują w języku polskim ;) Instrukcje owszem, ale manuale nie ;)

Witam!!! Po 4 latach jazdy na Kawasaki KMX125 przyszedł czas na zmiany. „Chorowałem” na Suzuki SV , Yamahe TTR(chyba zostało mi coś we krwi z enduro) ale wybór padł na Fazera. Naczytałem się już dużo o tym motorku i myślę, że w pełni spełni moje oczekiwania.

A teraz do rzeczy. Wybieram się zobaczyć taki egzemplarz http://orfi.uwm.edu.pl/~nagly/Fazer/ może ktoś go już oglądał lub chociaż wizualnie po fotkach powie czy coś jest nie tak jak powinno, bo z tego co zobaczyłem na tej stronie http://www.fazer600.wz.cz/historia.htm to Fazer w 2000r miał już inne malowanie, a ten z ogłoszenia jest srebrny. Rozmawiałem z gościem i mówił, że jedyne co jest do wymiany to opony. Moim zdaniem moto wygląda dobrze, a jak się ma technicznie to sprawdzę na miejscu-choć nie jestem mechanikiem i nie mam dużego doświadczenia...;-(

PS. Gość chce za niego trochę ponad 11 tys. a przebieg to 38000km moto jest z 2000r. Z góry dzięki za odpowiedz.

Edytowane przez nagly

bo z tego co zobaczyłem na tej stronie http://www.fazer600.wz.cz/historia.htm to Fazer w 2000r miał już inne malowanie, a ten z ogłoszenia jest srebrny.

Oprócz trójkolorowych Fazerów które są na stronie podanej przez Ciebie, w tym roczniku były także czarne i srebrne, więc wszystko jest ok.

Edytowane przez Boniek

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl