Wicher Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Nie prostuj....Zostaw tak jak jest. Jak będzie lezeć nie tak jak chcesz, to spróbuj odpowiednio ukształtować górne mocowania, ale z doświadczenia wiem,że niewiele to pomoże :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Jaką cenę proponujesz? Jaki rok... i wszystko. Chętnie poczytam a może i się zastanowię nad obejrzeniem na żywo... Pozdrawiam.Więc to jest rok 1998, kolor czarny, przebieg 43000 km, przewody stalowe, podgrzewane manetki, krasz pady w październiku 2005 sprowadzony z Niemiec. Podaj adres email to wyślę zdjęcia. Mój tel 516069819 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ps. dzieki ladzior za linki do aukcji kupiłem własnie z tej trzeciej :icon_eek: Niezamaco :-)Ja za to zamówiłem przewody w stalowym oplocie i zobaczymy jak będzie działał departament hamowania. pzdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali78 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Niezamaco :-)Ja za to zamówiłem przewody w stalowym oplocie i zobaczymy jak będzie działał departament hamowania. pzdrladzior no to czekam na relacje moźe też sobie sprawie na mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 no to czekam na relacje moźe też sobie sprawie na mikołaja Jak tylko przetestuje to zdam relacje.Wprawdzie z klockow za bardzo zadowolony nie jestem to licze na poprawe przynajmniej dozowalnosci.Ehh, nie ma to jak oryginalne klocki ;-) pzdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ludzie jak piszecie że macie nowy sprzęcik to dlaczego nie dajecie FOT????!!!! Przecież nie jest ważny tylko fakt że kupiliście ale też jak wygląda to co macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Pytanie ogólne... Czy wiecie gdzie można kupic błotnik typu hugger do Fazera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Pytanie ogólne... Czy wiecie gdzie można kupic błotnik typu hugger do Fazera ? Jesli chodzi o blotnik na tylnie kolo zintegrowany z oslona na lancuch to najtaniej znalazlem na www.plastbike.plKosztuje 130zl wykonany z laminatu i gotowy do malowania. Sam sie zastanawiam ;-) pozdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Jesli chodzi o blotnik na tylnie kolo zintegrowany z oslona na lancuch to najtaniej znalazlem na www.plastbike.plKosztuje 130zl wykonany z laminatu i gotowy do malowania. Sam sie zastanawiam ;-) pozdrladzior Widziełm go. Brzydki jest :buttrock: Edytowane 17 Listopada 2006 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Widziełm go. Brzydki jest :buttrock: No to ebay.de :biggrin: Tam jest zatrzesienie, choc szczerze mowiac wszystkie do siebie podobne. Mnie kusitez aluminiowa oslona na lancuch. Bo na chlodnice, to sobie sam z siatki robie :biggrin: pzdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 no ja jeszcze mam nadzieje smignąc pare km jak pogoda bedzie :icon_evil: bo strasznie mi sie tęskni Pozdrawiam no ja jeszcze mam nadzieje smignąc pare km jak pogoda bedzie :cool: bo strasznie mi sie tęskni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Mnie kusitez aluminiowa oslona na lancuch. Bo na chlodnice, to sobie sam z siatki robie ;) pzdrladzior i tu polecam również ebay :crossy: ja wyrwałem za 8,50 EUR od Louis'a - sprawdź czy nie wyprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) i tu polecam również ebay :crossy: ja wyrwałem za 8,50 EUR od Louis'a - sprawdź czy nie wyprzedają No wlasnie nie, wszystkie uparcie po okolo 40E co jest lekka przesada za kawalek wycietej i wygietej blaszki alu ;-) W Louis.de jeszcze wiecej. No, ale nie oslona mi teraz w glowie ale to co widze przez okno i na prognozach pogody! ;) pozdladzior Edytowane 18 Listopada 2006 przez ladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 no ja jeszcze mam nadzieje smignąc pare km jak pogoda bedzie :) bo strasznie mi sie tęskni Pozdrawiam no ja jeszcze mam nadzieje smignąc pare km jak pogoda bedzie :) bo strasznie mi sie tęskni Pozdrawiam Uważajcie, bo jakoś asfalt nie daje podparcia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Czolem!Kolejny bardzo ciekawy link. Kompendium wszelkich modyfikacji i serwisu, wprawdzie dla FZ1, ale i tak wiele mozna sie dowiedziec: http://www.cartestsoftware.com/fz1/index.html pozdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi