mareksit Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 HeyObecnie jestem uzytkownikiem szczesliwym zreszta XJ 600, ale czas najwyszy na nowy lub tez uzywany moto :)Czytajac posty coraz bardzie uswiadamiam sie w przekonaniu ze Fazerek to jest to... Mozecie poglebic moje "uswiadomienie", jak z obsluga, czy to awaryjne moto... jak sie prowadzi... Aby uszczegolowic, chce turystyka ale mocniejszego niz 50KMMoto bezawaryjne(oczywiście jak sie dba :clap: ) Prowadzi się rewelka :clap: Bież a nie będziesz żałował :biggrin: Pozdro... :) a daj mi info albo www gdzie masz napisane ze akrapovic robi cale wydechy do fz6 fazer od 2004 wzwyż dziekiPrzepraszam. Jak kupowałem Akropovica w Grandysduo to gość mówił że są pełne wydechy. Dzisiaj dzwoniłem i przeprasza mnie mówił że musiał spojrzeć na Fz1. Jeszcze raz sorki :) A tak przy okazji tłumik brzmi rewelacyjnie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Krzysiek moto rewelka zadnych awarii, latas sie PRZEsuper , po 1-dnym sezonie MEGA pozytyw dla FZS600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Krzysiek moto rewelka zadnych awarii, latas sie PRZEsuper , po 1-dnym sezonie MEGA pozytyw dla FZS600 Tak masz racje Fazery są super. Ostatnio zrobiłam w jeden dzień 500 km ( pełen komfort jazdy) i nawet nadaje sie na jazde enduro ha ha ha. Trzeba tylko uważać przy przejeżdżaniu z koleiny w koleine. Po polu równo zaoranym idzie spoko ha ha ha. Siwypfk życze miłej jazdy :) . Moze w przyszłym sezonie uda nam sie w końcu zmontować jakieś spotkanie :clap: Już mi sie marzy ta jazda :) :clap: :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Tak zlot Fazerow to jest to :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 oks :) przekonaliscie mnie!!! Na wiosne bede jej szczesliwym posiadaczem...FAZER TO JEST TO...!Powiedzcie jeszcze jedna rzecz... ja mam 186 cm i jezdze glownie z zona (no bo ona to uwielbia)... jak fazer ma sie do mojego wzrostu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja mam 187 cm wzrostu i motocykl jakby szyty na miarę. Z żonką powinno jeździć się miło, chociaż moja narzeka na wyprofilowanie kanapy i jej twardość na dłuższej trasie :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja mam 180 cm i troszke mi brakuje żeby stanąć całą stopą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 no to teraz juz kupuje :) oczywiscie w gre wchodzi tylko uzywany... mysle tez zeby sciagnac cos z "zachodu", ktore roczniki macie swoich sprzecikow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 99 z małym przebiegie trafiłem CYKADEŁKO :) juz czekam na wekend z niecierpliwością a przeciez w niedziele latałem...:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 2001/2002 -silnik pyka miodzio, ale myslę nad dopracowaniem go od strony wizualniej :) Nowy lakier, trochę polerki, akcesoryjne siodło, pług pod silnik, stalowe przewody itd :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 ja mam jakieś 188 cm, jeżdżę sam, bo żona nie lubi. rocznik 1998 przebieg 87 000 i chodzi jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 2005 stan idealny wydech Akropowić, crash pady LSL, sprężyny progresywne. Jeszcze tylko przewody w stalowym oplocie i będzie miodzio :) Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekosh Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Fazer jest śwetny ! niebył by za mocny na 1sze moto ? , głównie roczniki przed 2000r. a i mam 192 wzrostu, ale ogulnie motor świetny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 To moze w pryszlym roku zrobimy jak juz wczesniej ktos zapodal maly zlocik?? co?? Wybierzemy miejsce zeby kazdy troche km nawinal... ja jestem za.... i juz niedlugo pochwale sie moim nowym motocyklem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Zlot to ciekawa sprawa :) Teraz jest sporo czasu,żeby o tym podyskutować. Można zrobić coś w rodzaju otwarcia sezonu fazerowego, tak jak robią to chyba posiadacze Afriki Twin :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi