tabaka0108 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 haha wydaje mi się czy szydzą koledzy z tych pasków??;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Szydzą nie szydzą. Zrób jak uważasz. Jeśli coś takiego Ci się podoba. Najlepiej odblaskowe - będziesz bardziej widoczny zwłaszcza pod kątem 90. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
""kosa"" Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 mam pytanie odnosnie ladowania akumulatora jaki prostownik uzywac i czy mozna ladowac go prostownikiem o napieciu 12v(taki mam na stanie :icon_biggrin: )? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 jaki prostownik uzywac (...) masz kilka stron dyskusji o ładowarkach w dziale co, jak kupić + kilkadziesiąt chyba o zimowaniu motocykla, gdzie akumulatorowi również poświęcono sporo miejsca. może poczytasz, a następnym razem poszukasz, zamiast powielać n-ty raz to samo pytanie? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) masz kilka stron dyskusji o ładowarkach w dziale co, jak kupić + kilkadziesiąt chyba o zimowaniu motocykla, gdzie akumulatorowi również poświęcono sporo miejsca. może poczytasz, a następnym razem poszukasz, zamiast powielać n-ty raz to samo pytanie? jsz to się nazywa odpowiedzieć na pytanie :bigrazz: Edytowane 19 Stycznia 2010 przez jaquzie Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
""kosa"" Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) ja kupiłem coś takiego: http://allegro.pl/item879662074_prostownik...2v_do_90ah.html i jestem zadowolony ;) Edytowane 20 Stycznia 2010 przez jaquzie Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.areczek1 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 to się nazywa odpowiedzieć na pytanie :bigrazz: ja kupiłem w firmie autokompleks kilka lat temu..dobrze mi sluzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
""kosa"" Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 dzieki za odpowiedz wiem juz ze moja ladowarka nadaje sie do aku samochodowego a nie do moto trzeba bedzie sie rozejzec za czyms nowym i zas plny poleca z kieszeni :banghead: pozdro panowie i aby do wiosny bo teraz to tylko :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raduch85 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam wiem ze temat troszke OT ale mam pytanie a tutaj znajduja sie miłośnicy tego sprzetu wiec moze ktorys pomoze. Chcialbym kupic fazerka 600 2002-2003 tak do ok. 10tys. moze ktos z was ma jakiegoś zadbanego na zbyciu lub moze polecic jakiegos. pozdrawiam i dzieki za ewntualna pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Nowość na sezon 2010... Ciekawe co to będzie. http://www.yamaha-motor-europe.com/fz8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
""kosa"" Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ale piekny sk....syn!!! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Będzie trzeba w przyszłym roku rozważyć czy kupić nową FZ 1 czy FZ 8 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Na Ścigacz.pl trąbili już o tym motocyklu. Podobno engine ma mieć od litra, ale pojemność zostanie zmniejszona do 800 cm i 120 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A ja jak zostawiłam moto w październiku tak dopiero teraz go odwiedziłam. Jaka była moja radość jak po tych wszystkich mrozach Fazerek odpalił od pierwszego strzała :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi