Bartasso Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam!czytam to forum od jakiegos czasu ale dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem poniewaz nosze sie z zamairem kupna( a bardziej to czekam na ostatnie pieniadze) fazerka 600 i w zwiazku z ta sprawa chcialem zadac kilka pytan: - czy ktorys z was ma trzy kufry przy fazerce? jesli tak to jak sie prowadzi z nimi motorek- ilu z was jezdzi z pasazerem/pasazerka bo chcialbym wiedziec czy jest wygodnie dla danej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 - ilu z was jezdzi z pasazerem/pasazerka bo chcialbym wiedziec czy jest wygodnie dla danej osobyWitamy na forum :icon_rolleyes: Ja często jeżdżę z plecaczkiem i ostatnio go (jej) się pytałem czy jest wygodnie to mówi, że jest ok, a dość długie trasy się robi ;) Tylko teraz pytanie czy mówisz o FZ6 czy FZS600?? Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 FZS 600 ma jedną z najwygodniejszych kanap w swojej klasie :icon_rolleyes: btw ja jeżdżę tylko solo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasso Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) o nowym fz6, no moze nie calkiem nowym ale gdzies kolo rocznika 2003 w gore:)a jak z kuframi sprawa wyglada? a tak apropos moj imienniku ile dales za swoje cacko? Edytowane 23 Lipca 2007 przez Bartasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 o nowym fz6, no moze nie calkiem nowym ale gdzies kolo rocznika 2003 w gore:)a jak z kuframi sprawa wyglada? a tak apropos moj imienniku ile dales za swoje cacko?Ja dałem 6tys. €, bo kupowałem go w salonie w Niemczech... Ogólnie jeśli chodzi o montaż kufrów to nie ma problemu, bo masz stelaże Givi :bigrazz: Jak z jazdą to nie wiem, bo będę komplet kufrów kupował dopiero na jesień... Ja na kanapę mówiłem nie narzekam... Jak dla mnie i mojego plecaczka jest wygodna... :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasso Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 w takim razie bardzo mnie to cieszy bo to byla(jest) bardzo wazna sprawa dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Najmniejsze spalanie w FZ6 06r. wyszło mi 4,7L... Ostatnio jechałem do Poznania i zrobiłem w tą i spowrotem 245km (200km trasa + 45km miasto) i Fazerek spalił mi 5,2L/100km, więc chyba to bardzo dobry wynik?Jechałem z torbą na tylnym siedzeniu i w trasie nie schodziłem poniżej 130km/h, a momentami było 210km/h, ale średnio tak 145km/h :banghead: Ile Wam palą sprzęty? Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 w granicach 6,5l/100km, otwarty wydech, prędkości w granicach 180 km/h... minimum na tym wydechu to 5l/100km - preclo bujanka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) moj to pali za duzo jakos.... najmniej 6,2 udalo mi sie wydusic.... ostatnio na trasie katowice - wroclaw spalil mi sporo ponad pol baku (jakies 15l).... wskazowka byla juz na przedostatniej kresce, na samej stacji migla mi rezerwa.... ale fakt ze Vsr bylo 200km/h... jak odloze troche kasy to przed zima lub na nowy sezon zrobie czyszczenie, synchro i regulacje...... kupie nowa czasze (stara znowu miala spotkanie z asflatem).... i dalej bede szczesliwym posiadaczem fazera Edytowane 26 Lipca 2007 przez popek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 A ile kosztuje sama czasza? Na allegro nie ma za duzo , moze byc nowa, jak macie info to bede wdzieczny . Chodzi juz o ta nowa po 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 nie wiem jak nowy...ale z tego co w necie znalazlem to plast bike bodajze sie oferowal na czasze do modeli do 2001 za 250 pln.... moja juz po pierwszym spawaniu wyszla troche nierowno.. wygladalo eksta - wyszlo przy skrecaniu... nawet nie chce myslec jak bardzo krzywa by byloa po kolejnym klejeniu... narazie zlapalem to na jakis metal plynny (predzej peknie w nowym miejscu jak na sklejeniu), ale i tak jest bok ponaciagany maksymalnie zeby dalo rade skrecic.... orientuje sie ktos ile dealer sobie zyczy za czasze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Tez mialem male pekniecie z prawej strony i zaczelo sie rozwalac dalej w efekcie czego cala mi teraz lata :buttrock: nie wiem czy ja klecic czy zbierac siano na nowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasso Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 nie wiem czy ja dobrze widze ale znalazle na szwajcarskiej stronce ( http://www.motorradhandel.ch/ )nowego fazera za 22k zlotych czy ja cos zle licze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus88 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Dość mocno mi szarpie jak włączam jedynkę na ciepłym silniku, no i oczywiście dwójka zgrzyta jak włączam na obrotach od 4 do 6 tyś. Czy robiliście jakieś regulacje śrubą przy skrzyni, trzeba ją odkręcić czy przykręcić???Jest może ktos z okolic Pruszkowa?? Chciałbym porównac zachowanie mojej skrzyni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Jeżeli będziesz chciał możemy w weekend ustawić się gdzies w Wawie na porównianie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi