maniek_7 Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Powiedzcie mi , czemu te gsy stoją tak nisko, 4,5,6 tysięcy na allegro.....a roczniki w miare 93,94.........czy jest to spowodowane slabym silnikiem, czestym psuciem się czy co? Bo troche mnie dziwi cena takiego motoru....inne z tej półki stoją wyżej.......Pozdrawiam serdecznie A jakie masz na myśli motocykle pisząc "...inne z tej półki stoją wyżej..." Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 silnik jest mocarny jak czołg, przy odpowiednim dbaniu, a jesli chodzi o cene. to jest ich duzo, bo są tanie w eksploatacji i dlatego ogulnie sa tanie, poniewaz jest ich duzo na rynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja mam właśnie taką ładną, niedrogą sztukę na sprzedaż :banghead:rok 97 za 6700 do negocjacji. Zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 6 tematow na tej stornie o gs 500 :/ zrobcier oddzielny dział pod nazwa GS 500 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 zgadzam sie z przedmówcą, przydałby sie osobny temat o GS 500. Duzo swiezaków o niego pyta no i jest popularny. Wracając do tematu:Nowy 2006 obudowany w owiewki(moim zdaniem śmiesznie wygląda taki maly motocykl w owiewkach) kosztuje 18 500. A naked fabrycznie nowy tyle ze 2005 kosztuje 16 000 zl. No to ile ma kosztować kilkunastoletnie moto? Moim zdaniem cena uzywanego jest adekwatna do jego rocznika.A poza tym GS to bardzo prosta konstrukcja, silnik pamieta lat 80. Od tamtej pory prawie nic sie nie zmienił.Jak juz ktos napisal mozna by tu wymieniac wymieniac wymieniac ... wymieniac ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Spalinowa Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ja mam właśnie taką ładną, niedrogą sztukę na sprzedaż :icon_mrgreen:rok 97 za 6700 do negocjacji. Zapraszam na PW. :wink: mam do wydania tylko 4 ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 wydaje mi sie ze jest ich duzo na rynku z niemiemiec tego nawiezli a tam one przeciez byly min. produkowane i kazdy niemiec mial chyba gsa tak jak u nas kazdy mial wsk-e, przeciez zaden gs 500 nie zostal wyprodukowany w japoni. :notworthy: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 zaden gs 500 nie zostal wyprodukowany w japoniI tu się nie zgodzę z Tobą.Gs był produkowany w Japoni do roku2000lub 2001, gdy pojawiła sie nowa wersja to produkcję przeniesiono do Hiszpani.Gs nie był produkowany w Niemczech nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 I tu się nie zgodzę z Tobą.Gs był produkowany w Japoni do roku2000lub 2001, Bzdury Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 I tu się nie zgodzę z Tobą.Gs był produkowany w Japoni do roku2000lub 2001, gdy pojawiła sie nowa wersja to produkcję przeniesiono do Hiszpani.Gs nie był produkowany w Niemczech nigdy.Sorki za pomylke walnolem sie co do tego ze byl prodykowany w niemczech.ale napewno gdzies w europie I tu się nie zgodzę z Tobą.Gs był produkowany w Japoni do roku2000lub 2001, gdy pojawiła sie nowa wersja to produkcję przeniesiono do Hiszpani.Gs nie był produkowany w Niemczech nigdy.Sorki za pomylke walnolem sie co do tego ze byl prodykowany w niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi