rg166 Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Wczoraj wracając z toru Kacze Doły miałem wypadek...Podbiło mi koło na wertepach i wypierdoliło z zakretu.Wszystko dzialo sie przy predkosci ok 80km/h...Poleciałem najpierw na brzuch i głowę, potem obrocilo mnie pare razy wokol wlasnej osi, pare koziolkow.....Po podniesieniu sie zobaczylem moto...kanapa 5 metrow z tylu. Lusterka 10m dalej...moto na boku. kierownica wbita w ziemie....Moto w sumie nic powaznego sie nie stalo...jednak dt to solidny motocykl...Ja-bol glowy, szyj. rąk.....wszystko mnie boli. Az boje sie pomyslec co by bylo gdybym nie jechal w pelnym stroju....butki alpienestary 8 + dodatkowe ochraniacze- a na nogach cholerne siniaki na pol nogi...nie zaluje kasy ktora wlozylem w kask......uwazajcie na siebie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladiator Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Strój to podstawa, miałem szlifa wiec wiem o czym mówisz :banghead: Ja na nieszczescie nie miałem dołu troszeczke poscierany , ale cóż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielo Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Porządny strój to podstawa, jednak proponowałbym wizytę u lekarza, tak na wszelki wypadek. Też miałem dwa wypadki i wiem co to dobry strój, miałem złamaną tylko rękę kość małego palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Teraz trzeba tym bardziej uważać ze względu na dużą wilgotność. Powrotu do zdrowia życze i jak najmniej takich przygód Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Dobry strój to podstawa!! A jak mówi staropolskie przysłowie :"do wesela się zagoi" :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 nom to prawda!!!!!! Oj niebezpieczne są takie wypadki ale spoko ze są jeszcze na świecie ochraniacze :) wracaj do zdrowia i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 taaaa, strój to podstawa, myśleć nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 taaaa' date=' strój to podstawa, myśleć nie trzeba[/quote']Strój to podstawa w razie wypadku, jak walnie w ciebie samochód i lecisz sobie po jego masce to dupy nie uratuje ci to, co sobie wtedy myślisz tylko porządny strój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 heh nom racja. Ja to bym umarł na zawał jak bym tak przeleciał przez samochody :) :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 oj sidor, raczej ty jeszcze pustki w glowie masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 A ja moze powiem jak stary piernik, ale Twoja przygoda to doskonaly dowod na to, ze do pewnego wieku powinno sie jezdzic motorowerami zablokowanymi do 45km/h. Kto przy obecnych warunkach drogowych, z malym doswiadczeniem na jednosladach rozkreca sie do 80km/h? Przeciez to swiadome szukanie guza... 8O Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Postawa to nie ubiór tylko uprawnienia do kierowania pojazdem. No chyba, że jeździ się poza drogami publicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Kto przy obecnych warunkach drogowych, z malym doswiadczeniem na jednosladach rozkreca sie do 80km/h? Przeciez to swiadome szukanie guza... Shocked Popatrz na date to było ponad miesiąc temu wiec warunki drogowe raczej były lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 SidorPopatrz na date to było ponad miesiąc temu wiec warunki drogowe raczej były lepszeI tak gnój jadący 8 dyszek to niezle niebezpieceństwo na drodze.Wygleb sie przy 50,będziesz caly obolaly,a 80kmh to już nie taka mala prędkość.13 latek jadący 8 dych,zabral bym mu ten pojazd na czas nieokreślony.Wiekszość tych malolatów w glowie ma zero oleju. :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 SidorPopatrz na date to było ponad miesiąc temu wiec warunki drogowe raczej były lepszeI tak gnój jadący 8 dyszek to niezle niebezpieceństwo na drodze.Wygleb sie przy 50,będziesz caly obolaly,a 80kmh to już nie taka mala prędkość.13 latek jadący 8 dych,zabral bym mu ten pojazd na czas nieokreślony.Wiekszość tych malolatów w glowie ma zero oleju. :| Niedawno sam byłeś takim małolatem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi