Skocz do zawartości

wypadek...

rg166
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj wracając z toru Kacze Doły miałem wypadek...Podbiło mi koło na wertepach i wypierdoliło z zakretu.Wszystko dzialo sie przy predkosci ok 80km/h...Poleciałem najpierw na brzuch i głowę, potem obrocilo mnie pare razy wokol wlasnej osi, pare koziolkow.....Po podniesieniu sie zobaczylem moto...kanapa 5 metrow z tylu. Lusterka 10m dalej...moto na boku. kierownica wbita w ziemie....Moto w sumie nic powaznego sie nie stalo...jednak dt to solidny motocykl...Ja-bol glowy, szyj. rąk.....wszystko mnie boli. Az boje sie pomyslec co by bylo gdybym nie jechal w pelnym stroju....butki alpienestary 8 + dodatkowe ochraniacze- a na nogach cholerne siniaki na pol nogi...nie zaluje kasy ktora wlozylem w kask......uwazajcie na siebie.pzdr

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

A ja moze powiem jak stary piernik, ale Twoja przygoda to doskonaly dowod na to, ze do pewnego wieku powinno sie jezdzic motorowerami zablokowanymi do 45km/h.

Kto przy obecnych warunkach drogowych, z malym doswiadczeniem na jednosladach rozkreca sie do 80km/h? Przeciez to swiadome szukanie guza... 8O

Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/]

Kto przy obecnych warunkach drogowych, z malym doswiadczeniem na jednosladach rozkreca sie do 80km/h? Przeciez to swiadome szukanie guza... Shocked

Popatrz na date to było ponad miesiąc temu wiec warunki drogowe raczej były lepsze

Sidor

Popatrz na date to było ponad miesiąc temu wiec warunki drogowe raczej były lepsze

I tak gnój jadący 8 dyszek to niezle niebezpieceństwo na drodze.Wygleb sie przy 50,będziesz caly obolaly,a 80kmh to już nie taka mala prędkość.13 latek jadący 8 dych,zabral bym mu ten pojazd na czas nieokreślony.Wiekszość tych malolatów w glowie ma zero oleju. :|

Sidor

I tak gnój jadący 8 dyszek to niezle niebezpieceństwo na drodze.Wygleb sie przy 50,będziesz caly obolaly,a 80kmh to już nie taka mala prędkość.13 latek jadący 8 dych,zabral bym mu ten pojazd na czas nieokreślony.Wiekszość tych malolatów w glowie ma zero oleju. :|

Niedawno sam byłeś takim małolatem :)