Gość ducati Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 mam pytanie jakie proporcje stosowac mieszanki do tego crossa :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 prawdopodobnie 1:100a to ma dozownik oleju czy co i z jakiego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 CR z dozownikiem :?: :!: Mieszanka 1:30 max 1:40.Zbiornik w CR ma ok. 8 litrów z rezerwą, nalewaj więc ok. 300 ml oleju - dla bezpieczeństwa. Olej w pełni syntetyczny.Polecam Motula 800 (ile razy ja to już mówiłem na forum :?: , chyba ta firma powinna mi za reklamę płacić...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 DOMINIKTO W CZ CROSS ILE TRZEBA LAC JAK W CR POWINNO 1:30??? :!: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 DOMINIKTO W CZ CROSS ILE TRZEBA LAC JAK W CR POWINNO 1:30??? :!: :?: Nie mam thors zielonego pojęcia. Dawne demoludy są mi zupełnie obce. Co nieco tylko o japończykach mogę powiedzieć, no i o austriakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 no wlasnie tak pytam z ciekawosci bo tez nie mialem nigdy do czynienia z cz cross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi