Tiger Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Oceniajcie moje dzielo Wink Całkiem spoko ogar , tylko zrób coś z tymi błotnikami i bendzie gites. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja mam tylko jedno zastrzeżenie. Układ wydechowy w 2T aby działał prawidłowo musi być szczelny. Twój jest szczelny na tym "wachliwym" połączeniu kolanka z dyfuzorem ?? Reszta to kwestia gustu. Ogarek nie wygląda źle, jest dobrze (widywało się bardziej ztjuningowane sztuki). :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 No no musze powiedziec ze ladny Ogarek :D Podoba mi sie :) To siedzenie Romet Supersport , grube amorki , tlumiczek , tylny blotnik itp. Sam kiedys smigalem na takim sprzecie ;) Ale zrobil bym tak jak ci radza poprzednicy abys pomyslal nad mocowaniem tlumika bo szkoda zeby sie zniszczyl ! Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Super ogarek. Mi tam sie podoba ten błotnik i radze ci wstawic takąc charminijke w tłunik takie jak są a w autach chyba wiesz o co chodzi. :D :) ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 O jezu... Tłumik zamocowany do wahacza 8O Ciekawe kiedy sie urwie :| Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 ogarek nawet nawet tylko ten blotnik wiszacy 10 cm nad kolem i ten tlumik mocowany do wachacza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ten tylni błotnik może nie byłby taki zły, gdyby była jakaś kwadratowa lampa prosto zamontowana :( Nie podoba mi się jeszcze przedni błotnik na mocowaniach od komara lub 50T-1. No i ten tłumik...Ale poza tym fajny jest :) Fajnie wyprofilowane siedzenie i amorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi