merfi Opublikowano 28 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Czyli nie ma się co przejmować tylko smigać zastanawia mnie tylko fakt że przed rocznym postojem moto nie zgrzytało a teraz coś tam przeskakuje więc to troche dziwne co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Olej jak wlałeś do skrzyni :> i ile go masz:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 28 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Lałem hipol 80w/90 zgrzyty nalałem lotos 10/40 też zgrzyty a ilośc jest taka jak serwisówka podaje co radzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 słuchaj jeśli twierdzisz ze zgrzytów nie było to zmienai sprawe mysałem ze jesteś nadpobudliwy i chodzi o malutki i cichutki zgryzt występujący przy starcie:) Radził bym jednak rozpołowić profilaktycznie:) Wygląda jak wyrobienie wodzików:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 czeeeeee Gdyby to byly wodziki to nie uwazasz ze przy kazdej zmianie biegu byłby problem (nie mówiąc o wyskakiwaniu ich w czasie jazdy) ??A tutaj zgrzytanie wystepuje tylko w czasie wrzucanie biegów na postoju .Zresztą ... chcecie to porozbierajcie maszynki "profilaktycznie" do ostatniej srubki ......innni będą jeżdzic, a Wy bedziecie grzebac :banghead: pozdrawiam herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 wodzik działa tylko przy wrzuceniu oraz przy dużym obciązeniu na biegu (jak dusisz motocykl na za małych obrotach wtedy wodzik działa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Czyli to zgrzytanie to nic strasznego Tyle że wczesniej nie miałem do czynienia z takim przypadkiem więc wydaje się to troche dziwne nie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Sluchaj... a moze sprzeglo Ci ciagnie jak wrzucasz bieg?? Ja jak w Mzecie przy zimnym silniku wrzucalem bieg to az moto do gory pociaglo, a jak sie rozgrzal to juz bylo ok. wyregolowalem sprzeglo i spokoj. moze Ci wycisk siedzi?? obstawialbym na sprzeglo.. bo to sie zazywczaj dzieje w emzetkach. Moze tarcze Ci sie posklejaly?? Kto wie?? Ja mam ETZ 250 i tak sie lubi dziac.. raz nawet mi lancuch urwalo.. Pozdro!! Wodzu(Adik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Kolego Adik, ja cie bardzo prosze ty zmien ten podpis ze sprzedarza M-72, bo to co oferuje towj kolega to nawet przy tym motocyklu nie stalo...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Adik o jaki wycisk chodzi bo nie łapie jesli możesz objaśnij Pozdro Wodzu heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 normalne jest to ze jak zapinasz 1 wszy bieg to troche zgrzytnie ale znowu nie za bardzo sprawdz olej w skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Adik o jaki wycisk chodzi bo nie łapie jesli możesz objaśnij Pozdro Wodzu heh Sluchaj wycisk to jest cos takiego co rozlacza tercze.. jezeli bedzie skrzywiony albo wyszlifowany to bedzie niedokladnie wysprzeglal i bedzie wiekszy zgrzyt.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi