enduroguy Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Witam,jestem juz 2,5 tygodnia bez moto. Koles od Simmeringow troche nawalil i nie wie czy przed dlugim weekend wogole da rade wyslac, a Pogon za Lisem juz w przyszlym tygodniu. Bardzo chcialem wystartowac, no a przedtem trzeba troche poganiac, szczegolnie z tego powodu ze caly czas jezdzilem na przymknietym zaworze wydechowym ktory stal w miejscu takze teraz moc bedzie sporo wieksza i inaczej oddawana. Szukam takiego simmeringu: 1,5x2,4x0,4 . Orientuje sie ktos z was czy gdzies w Wawie dostane takie cos od reki? Bede bardzo wdzieczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Na grochowskiej jest bardzo dobry sklep z simmeringami, łożyskami, o-ringami, segerami i tedo typu cudami. Znajduje się na przeciwko użędu dzielnicy praga południe w takim małym budyneczku narożnym. Czy ten wymiar tam znajdziesz? Nie wiem. W każdym razie zawszem mieli to czego potrzebowałem z tego typu bajerów.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Na grochowskiej jest bardzo dobry sklep z simmeringami, łożyskami, o-ringami, segerami i tedo typu cudami. Znajduje się na przeciwko użędu dzielnicy praga południe w takim małym budyneczku narożnym. Czy ten wymiar tam znajdziesz? Nie wiem. W każdym razie zawszem mieli to czego potrzebowałem z tego typu bajerów.[/url]A dałoby rade zdobyc numer albo nazwe tego sklepu? Jak bedzie nazwa albo dokladny adres to z biura numerow telefon wyczaje :D . Postaram sie tam podskoczyc! Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 A dałoby rade zdobyc numer albo nazwe tego sklepu? Daloby rade... Skrzyzowanie Grochowskiej (285/9) z Terespolska. Telefon 810 31 71 Pozdrawiam,Bush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq5rk Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 moim zdaniem na Łopuszańskiej jest jeszcze lepiej zaopatrzony magazyn:http://www.ggtrading.pl/kontakt.htm w tej samej bramie jest jeszcze jedna hurtownia, ale nie pamiętam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi