..:maniek:.. Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 poratuje ktos schemtem elektryki do gpz1000rx? lub ewentualnei jakims linkiem??? z gory dzieki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seklet Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Jutro wysle ci schemat na maila.Mam ten motocykl i troche go juz poznalem jak bede mogl pomoc to pisz.PozdrawiamSeklet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jutro wysle ci schemat na maila.Mam ten motocykl i troche go juz poznalem jak bede mogl pomoc to pisz.PozdrawiamSeklet też jeżdżę tym moto i szukam manuala, elektrykę mam ale jak masz coś więcej to wyślij na maila. Z góry dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seklet Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 W wersji elektronicznej mam niemiecka (gpz 900 + dodatek do 1000RX) wersje ale jeat za duza na mail-a. Moge ci wysalac jak wyslesz mi adres i pare zloty za CD i przesylke. W wersji papierowej mam Cylamera ale to moja ksiazka wiec ci nie oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 W wersji elektronicznej mam niemiecka (gpz 900 + dodatek do 1000RX) wersje ale jeat za duza na mail-a. Moge ci wysalac jak wyslesz mi adres i pare zloty za CD i przesylke. W wersji papierowej mam Cylamera ale to moja ksiazka wiec ci nie oddam. spoko tylko zamieszkuje UK więc może być problem, kiedyś jak wpadnę do PL to napiszę.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Link do kawy 1000RX jest do sciagniecia w tym temacie.http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=503111#503111PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Link do kawy 1000RX jest do sciagniecia w tym temacie.http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=503111#503111PZDR ooooo stary wielkie dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ooooo stary wielkie dziękinp ;-) W koncu jestesmy milosnikami 2oo i musimy sobie pomagac :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi