Skocz do zawartości

Poznań-Bułgarska 30.10

lisek1221
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

to nie temat na wasze spory

zróbcie sobie osobny w humorze 8)

cytuje co dostałem:

Witam wróciłem ze szpitala. Wszystko jest ok tylko mam pęknięty nos. teraz powoli zaczyna mnie wszystko boleć. Jeszcze raz dzięki za pomoc. nagraj mi prosze płytke.

płytke już mu nagrałem :banghead: :-)

PS

sorki za opóźnienie z fotkami ale miałem drobne problemy z kompem jutro wrzucę bo dziś mi sie niechce

ale mój materiał z dzisiejszego dnia ogólnie mówiac jest syf

kilervirago napisał:
gdybyście planowali coś na 1.11 to dajcie znać  

po ostatniej niedzieli to chyba na ten sezon już wrażeń straczy :?

PS

co do fotek to nie wstawiajcie fotek Ibizy z wypadku jeśli on tego sobie wyraźnie nie za życzy (takie moje zdanie) nie róbmy zjawiska z czyjegoś "nieszczęścia" zaraz mi się to kojarzy z tymi pismakami z gazet co robią z nas wielkie widowisko, niech chłopak ochłonie i wtedy na spokojnie można będzie temat omówić i powspominać

Oj Dominik - przecież wiesz, że ja tobie i o tobie złego nigdy ! to było jak najbardziej pozytywne !!! przeciez widziałem KTM-a przejeżdzającego 50 m przed tobą i skumałem, że zanim byś go dogonił, zawrócił, pierdy itp. więc nie mam żalu ! Od tak sobie powiedziałem ! no i masz racje - zmienijsze dzisiaj foty ! teraz musze spadać , ale obiecuje, że zmniejsze !

marco napisał:
  kilervirago napisał:
gdybyście planowali coś na 1.11 to dajcie znać  

po ostatniej niedzieli to chyba na ten sezon już wrażeń straczy :?

PS

co do fotek to nie wstawiajcie fotek Ibizy z wypadku jeśli on tego sobie wyraźnie nie za życzy (takie moje zdanie) nie róbmy zjawiska z czyjegoś "nieszczęścia" zaraz mi się to kojarzy z tymi pismakami z gazet co robią z nas wielkie widowisko, niech chłopak ochłonie i wtedy na spokojnie można będzie temat omówić i powspominać

- swieta racja! po co narobic problemow czlowiekowi?! Moze wysc podobnie jak z wypadkami na torze Poznan...kto wie to wie!

ja wrzucam tylko dwa i nie będę ich komentował

jak ktos chce poniżej linki do tych zdjęć w HQ

PS

poprawione mam nadzieje że już tak może zostać i wszystko chodzi

sory pomyliłem z tą rozdzielczością zminiejszałem ale za mało :oops:

dscf22794ks.th.jpg dscf19851ep.th.jpg

Post był edytowany przez Administratora

Jak to jest poprawione, to masz jeszcze jedną robotę: MAX 640/480 pixeli!!!

Po raz ostatni upominam, już mi się nie chce poprawiać i prosić, od tej pory zwyczjnie będę kasował.

koledzy mam wielką prośbę ! wiem, że to łatwe nie będzie, ale zakończcie już ten sezon !!! wczoraj mój kumpel skasował Bandita 600 N ! koleś kaszlem wyjechał z parkignu, ujechał 50 metrów i w momencie jak mój kumpel go wycinał on nagle postanowił z powrotem zjechać na parking (który po przeciwnej stronie jest umieszczony - trza przez lewy pas przejechać) niby miał kierunek, ale wiecie jak z oświetleniem w kaszlu ! kumpel mówi, że za ch*ja nie widział kierunku ! wywalił mu w tylne nadkole szlifem... jemu nic się nie stało, ale lagi podgięte, owiewki popękane, dzwignie pogubione, losterko itp. ! Ten rok jest masakryczny ! UWAZAJCIE NA SIEBIE ! ja odpuszczam - chowam moto do warsztatu na lakierki i te sprawy i zimowanie pewne ! pozdrówki !

Wczoraj widziałem się z Ibizą, ogólnie nie najgorzej faktycznie ma pęknięty nos mocno zapuchło mu to jedno oko i do tego zaczęło puchnąć drugie, był w szpitalu porobili mu badania i dzięka Bogu poz za wspominiamym wcześniej uszkodzeniami nic więcej. Dostał bardzo silne środki przeciwbólowe i puścili go do domu.

Panowie widze, że faktycznie trzeba kończyć ten sezon bo dzieje się już za dużo.

pozdro i trzymajcie się