lisek1221 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Zamierzamy sobie z kumplami troche polatać.Przyjedziemy juz ok.13 (bo sie szybko ciemno robi :P ) więc kto jest chętny żeby polatać troche na gumie to przyjeżdzajcie :D ;) :P Ps.Ma być super ładna pogoda!!!!! [ Dopisane: 27-10-2005, 10:20 ]Oczywiście 30.10 to NIEDZIELA :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROFAN Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Wiele bym dał żeby dojechać… ;) niestety mój bandzior stoi na warsztacie po glebie i pewnie wyjdzie dopiero w przyszłym roku… :D ale jak może by się udało to przyjece z kumplem na plecach… :P wiec jeszcze nie wszystko stracone… :P jeśli tylko da się namowieć… pozdro z PMI… :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Dobra panowie pisze się na to!!! Tylko mówcie, jakimi sprzętami latacie i ile chcecie latać gdzie dokładnie się spotykamy?? (no i czy to ma być tylko "latanie na gumie" czy gdzieś się jedziemy przejechać??? (ja mam gsx 400 więc dla mnie prędkość maks to ok. 130-140) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Sprzęty są najróżniejsze :D Tu popalimy gumke tu na koło sie postawi, pogadamy oczywiście no i kupe fotek i filmików porobimy , piwa i grilka będzie tylko brakować.Myśle że jak sie zaczniemy zbierać ok.13 to bedzie ok. bo jak już wspomniałem robi sie szybko ciemno;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 no ja chyba się pojawie chociaż 13 to troszkę szybko jak dla mnie może ewentualnie się spóźnię 30minut 8) niestety z wiadomych przyczyn jak zwykle przyjade autem :roll: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 bede na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 bede na 99% 8O 8O 8O 8O 8O nie wierzę :D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jak sie zwleke z wyra i nie bede mial za duzego kaca po sobotnim wieczorze, to pewnie tez wpadne :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 bede na 99% 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ja też nie wierze :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 blogoslawieni ci co uwierzyli a nie widzieli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Kurde... Może przeciągnie się to do 01.11... Większość ma i tak wolne, a przynajmniej będę na miejscu i podjadę... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wowerman Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Tez na 99% jestem.Marco szkoda ze mnie nie filmowałeś jak paliłem gume GPX'em na zakończeniu.Szkoda.ale chociaz foty są.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Marco szkoda ze mnie nie filmowałeś jak paliłem gume GPX'em na zakończeniuniestety jakoś nie kojarze tego momentu ale wszystko jest do nadrobienia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 dobra będe bank :D (ale mi tam na palenie opon szkoda ;) :P :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Witam wszystkich i musze powiedziec ze bede tez na 99% ale moje % sa pewniejsze niz twoje Ziut :-D Lechu o ktorej wyzezdzasz z domu?? bo moze bysmy sobie razem tam pojechali??? Pozdro. Sory ze wczesniej sie nie odzywalem ale bylem chory :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi