adu Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 kurde no i wszystko popsuliscie no, i trzeba było się nie przyznawać! :D Dobrze Ci szło :-D Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 kurde no i wszystko popsuliscie no' date=' i trzeba było się nie przyznawać! :D Dobrze Ci szło :-D Gratuluję![/quote']Ja już myślałem, że może starsza siostra do kompa dopadła, albo może babcia? ;);) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Pushek ma racje ;) ja tez chce byc pozadnym Motocyklista i zkonczyc z tym calym stuntem :? ide na odwyk trzymajcie kciuki :P [ Dopisane: 29-10-2005, 00:19 ]trzeba by jeszcze Spidiego nawrocic :? ale to juz beznadziejny przypadek ;) Bedziemy sie wiec modlic wszystcy za niego :banghead: [ Dopisane: 29-10-2005, 00:21 ]to wszystko z zachodu przyszlo to cale zlo to wszystko przez Mentosy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Pushek ma racje ja tez chce byc pozadnym Motocyklista i zkonczyc z tym calym stuntem ide na odwyk trzymajcie kciuki [ Dopisane: 29-10-2005' date= 00:19 ] trzeba by jeszcze Spidiego nawrocic ale to juz beznadziejny przypadek Bedziemy sie wiec modlic wszystcy za niego [ Dopisane: 29-10-2005, 00:21 ] to wszystko z zachodu przyszlo to cale zlo to wszystko przez Mentosy Pozwolisz Lamassu, że skwituję Twoją wypowiedź....... buhahahahahaahhahahahahahahahaha :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Może jakiś kabaret stworzycie? :-D :banghead: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 jakby ktoś chciał ścieżkę dzwiekową z trailera to proszę na priv :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 spidi juz precluje w samochodzie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Tutaj macie linka do piosenki z trailera: http://rapidshare.de/files/6917395/Stunt_D...n_rip_.mp3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Tutaj macie linka do piosenki z trailera: http://rapidshare.de/files/6917395/Stunt_Dayz__pOOn_rip_.mp3.html A pytałeś Fiodora albo autorów(czyli jego kumpli) o zgode czy możesz ta piosenke tak rozsyłac i i puszczać w eter?? Słyszałeś o prawach autorskich itp...?? Skasuj tego linka jeśli z nikim tego nie uzgdniłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Tutaj macie linka do piosenki z trailera: http://rapidshare.de/files/6917395/Stunt_Dayz__pOOn_rip_.mp3.html A pytałeś Fiodora albo autorów(czyli jego kumpli) o zgode czy możesz ta piosenke tak rozsyłac i i puszczać w eter?? Słyszałeś o prawach autorskich itp...?? Skasuj tego linka jeśli z nikim tego nie uzgdniłeś... uspokój' date=' już dawno zapytałem :'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 skoro mowa o muzyce to jak taka leci przez caly film to niech lepiej ja wycisza i zostawia dzwieki sprzetow :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Tutaj macie linka do piosenki z trailera: http://rapidshare.de/files/6917395/Stunt_Dayz__pOOn_rip_.mp3.html A pytałeś Fiodora albo autorów(czyli jego kumpli) o zgode czy możesz ta piosenke tak rozsyłac i i puszczać w eter?? Słyszałeś o prawach autorskich itp...?? Skasuj tego linka jeśli z nikim tego nie uzgdniłeś... uspokój' date=' już dawno zapytałem :'] jestem bardzo spokojny- dbam tylko o interesy swoich ziomków...skoro zapytałeś- spoko... niestety 95% nie pyta o takie rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Tutaj macie linka do piosenki z trailera: http://rapidshare.de/files/6917395/Stunt_Dayz__pOOn_rip_.mp3.html A pytałeś Fiodora albo autorów(czyli jego kumpli) o zgode czy możesz ta piosenke tak rozsyłac i i puszczać w eter?? Słyszałeś o prawach autorskich itp...?? Skasuj tego linka jeśli z nikim tego nie uzgdniłeś... uspokój' date=' już dawno zapytałem :'] jestem bardzo spokojny- dbam tylko o interesy swoich ziomków...skoro zapytałeś- spoko... niestety 95% nie pyta o takie rzeczy... nie no zapytałem autora topicu czy mogę, odpowiedział że spoko luz wiec dałem tutaj, inaczej nie dałbym :] nie dziw sie, polska to na ogół biedny kraj, ludze chca sobie jakoś radzić, ja bym kupił cd ale nie jest łatwodostępny :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 zajebisty :puchar: czekam na full wersje Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 skoro mowa o muzyce to jak taka leci przez caly film to niech lepiej ja wycisza i zostawia dzwieki sprzetow Smile eee czemu ?? zaje*isty podklad :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 jak bylem w twoim wieku tez mialem podobne odchyly jesli chodzi o muzyke :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi