przemek3578 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 WITAM WSZYSKICH milosnikow jednosladow!!! :) Poszukuje dobrego warsztatu zajmujacego sie kapletna naprawa motocykli- mam Yamahe Virago 750 z 82roku wersia USA - jest na chodzie ale mam problem z wyregulowaniem gaznikow :roll: motocykl gasnie na wolnych obrotach i zbyt wolno schodzi z wysokich... :-x Bylem juz u kilku pseudo fachowcow ale za kazdym razem bylo tylko gorzej... :!: dlugo by opisywac... Pomuszcie mi znalesc kogos kto zajmie sie moja Virago kompleksowo - oczywiscie w uczciwych pieniadzach.POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!! :) PRZEMO z Opoczna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Nikogo Ci nie polecę, bo to nie moje okolice, ale wyglada mi to na lewe powietrze brane przez osie przepustnic, lub króćce ssące (popękane itp). Można to sprawdzić wykręcając bardziej śruby regulacji składu mieszanki na wolnyh obrotach. Sprawadź ile jest wykręcona teraz (pewnie około 2 obrotów) i stopniowo zwiększaj odkręcenie. Zobacz czy sytuacja nie poprawi się. Pyt dwa - jakie to są gaźniki - mam nadzieję, że nie Hitachi ( a pewnie tak) bo to syf straszny :-(, upierdliwe do synchrnonizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Dzieki za odpowiedz - z tymi gaznikami to niestety Hitachi i pewnie masz racje z powietrzem. Szkoda,ze nie znasz kogos kto moglby mi pomoc :cry: ale jeszcze raz DZIEKUJE i serdecznie POZDRAWIAM!!! ;) Przemo OPOCZNO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 To juz nieaktualne - moto NAPRAWIONE!!!Jesli ktos szuka dobrego mechanika to moge polecic czlowieka z Ryk- jest naprawde dobry!!! To jest mechanik przez duze "M"POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi