Astarte Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam,no i niestety w Bielsku-Białej z dniem 10 września 2005 r. sezon motocyklowy oficjalnie został zamknięty (nieoficjalnie :) każdy śmiga dalej). Tak jak rok temu ( http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...light=wapienicy ) dane było mi uczestniczyć w paradzie po ulicach mojego miasta. Dlatego zapraszam do oglądnięcia filmu i podzieleniem się opinii na jego temat (krytyka tylko konstruktywna ;) ). http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20050910/W...Wapienica05.wmv Miłego oglądania oraz poszukiwania siebie i swoich znajomych 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 juz sciagam :lol: kurde pierwszy raz nie bylo mnie na tym zlocie :) ale w ten dzien mialem stłuczke na moto i nie moglem jechac :) :( czekamy do maja na kolejny zlocik 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 czekamy do maja na kolejny zlocik Niech ten czas szybciej biegnie :? bo ja już nie mogę się doczekać :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 ja juz zobaczyłem filmik :) nono sporo maszyn i widziałem tam MT01 :roll: ahh , no i przypomniała mi sie piosenaa fajna "jade jade na motorze" piersi -paranoid i juz sciągam :twisted: P.S kurde przydał by sie maj , teraz juz niebardzo jezdzic dzis u mnie pada a tak bym pojezdził po filmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Łeee cos sie ta parada wolnoooo kulała :) A tak zalowalem ze nie zdazylem na parade :lol: mialem stłuczke na moto i nie moglem jechac :) To tym bardziej trza bylo sie jakos dokulac i utopic smutki w kielonie - ja zatapiałem pierwszy w karierze mandat :twisted: A teraz to juz wiemy kto to najbardziej piraci po Bielsku - ładni ładnie, to pod prąd, to po chodnikach.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 A teraz to juz wiemy kto to najbardziej piraci po Bielsku - ładni ładnie, to pod prąd, to po chodnikach.... :)Standard :) Lubię takie EXTREME :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Świetny filmik .miło sie go ogląda;))) Szkoda że w poznaniu nikt takiego nie zrobił tzn.(nie wrzucił na forum). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 astarte - a co z filmikiem z Rybnika????? :twisted: Czekamy i czekamy i dalej nic nie wiemy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 astarte - a co z filmikiem z Rybnika????? :twisted: Czekamy i czekamy i dalej nic nie wiemy :twisted:NO ba... pewnie że już jest, ale niestety nie taki długi i wyrazisty jak ostatni, ale zmontowany i czeka tylko jak go na ftp-a wrzucę :twisted: Więc na twoją prośbę i twoją odpowiedzialność w temacie o Rybniku go umieszczę :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Kurna ja też sie nie dokulałem :) Ale tak zje.anej imprezy jak rok temu w mokrą zośkę jeszcze sie nie spotkalem 8O Ulewa jak sto dziadów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 A ja się dokulałem i nawet załapałem na film co oczywiście od razu podniośło klimat i range tej superprodukcji :( :twisted: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 A ja się dokulałem i nawet załapałem na film co oczywiście od razu podniośło klimat i range tej superprodukcji :) :twisted: :)Taaa... teraz rodzice przez ciebie będą straszyć moim filmem swoje dzieci :twisted: . A teraz kochani oglądniemy sobie PGR-a coby nie było letko, jak będziecie studentami to będziecie wyglądać tak jak on :D :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Nie no aż tak zajebiście to nie będą wyglądać bo po primo : nikt nie ma takiego ryja pos secondo: nikt nie ma takiego wypasionego sprzęta :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi