rad3k Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Ostatnio na allegro widzialem "Automat stop-u". Jak znajde ta aukcje to dam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 dal bajeru! i zeby laski domnie leciały! jak narazie nie potrzebuje bo jeszcze mam ale wiadomo co bedzie w wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Gościu a Agnieszka???? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 no Agnieszka jeszcze jest! wiec na razie nie potrzebuje ale w wakacje to kto wie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Mozna zamontowac aparat swiatel stop np. wlasnie z WSK jak ktos pisal. Wystarczy miec objemke (srube z w ksztalcie literu U z gwintami na obu koncach) i przykrecic przy jej pomocy to cudo do ramy. nastepnie sprezyne, ktora bedzie uruchamiala mechanizm polaczyc z hamulcem noznym i szafa gra. taki mechanizm jest prosty jak banan. to jest najnormalniejsza przerwa w obwodzie zarowka-akumulator, ktora sie zamyka przy nacisnieciu hamulca. zdajsie, ze takie cudo 18zl kosztuje. kupowalem to w listopadzie zeszlego roku.byla to pierwsza czesc jaka kupilem do mojej WSKi ;).pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 no i ku*wa wykrakałem juz nie jestm z agnieszką!!!!!!!! ja pie**ole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Lajf ist brótal ;)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 no nie stety ale mam juz coś na oku(Ducati Monster) :roll: ;) :roll: :) :roll: :( :roll: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 A tak apropo: co się Gościu uparłeś tak na ten tuning silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 A tak apropo: co się Gościu uparłeś tak na ten tuning silnika? nie rozumiem o co ci chodzi! jak to uparłem?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Witam.Kilowi zapewne chodziło, że odradzasz światło stop i te inne bajery twierdząc, ze liczy się tylko tuning silnika. Tak mi się wydaje.W każdym razie nie becz po stracie panny :? tego kwiatku jest pół światku ;) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 juz nie becze trzeba być twardym a nie mietkim! no nie??!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Borsuk jak zwykle - czyta w moich myślach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 p w starej jawce nie założysz światła stopu!Próbowaliśmy ze 2 lata temu z kumplemNie ma gdzie podłączyćJak weźmiesz do tylnego światła to ci zgasnie pierwsza żarówa a sie zapali druga i nic nie widaćA jak podłączysz do przedniego to ci przednie bedzie przygasało.Po proostu sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charcisz81 Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam chcialem zapytac czy wg.obowiazujeco prawa motorower musi byc wypozaony w swiatlo STOP i klakson ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi