sic6sic Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Wydaje mi sie że mam ten sam problem :D Jak jeżdże na ssaniu to jedzie normalnie a jak wyłączam to sie jakos tak dziwnie muli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Stara Zasada 8) ZCzaj CZy Gdzies nie ciągnie lewego powietrza(simeringi)Zaplon,przerwa,(chyba ze elektronic)POziom paliwa Dysza (rozmiar 70 W s51 albo 68 w nowszych gaznikach) I musi chodzic 8) Jedyna Blokada jaką mial simson to aluminiowa blaszka wsadzana miedzy gaznik a cylinder ktora miala mniejszą dziure niz przelot gaznika :D Pzdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 DiboS60 simsony bylo blokowane poprzez za dlugie kolanko wydechwe Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 A powiedzcie mi ile musi mieć prawidłowo odblokowane kolanko w simku długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 ja sie nie spotkalem z tym wogole ze są dluzsze kolanka ale faktycznie iak dluzsze kolanko to blokuje rozpreanie sie spalin w tlumiku :D Ale te sprzedawane teraz nie sa dlugie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi