SimsonFun Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam jesli czyszczenie gaznika nie pomoglo to radze sprawdz kondensator a jesli i to nie pomoze to mozesz miec do wymiany przerywacz zaplonu (ja tak mialem) Takwiec wymien przerywacz i dobrze wyreguluj caly zaplon i powinno byc dobrze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Mam prośbe możecie mi podać jakies fajne strony odnoście simsona S51 a wlasciwie silnika zeby było wszystko fajnie opisane w srodku i na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam zamiast strony internetowej polecam lekture "Jeżdze motorowerem Simson" :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 zobacz w topliscie! A zanim powymieniasz jakies częsci ustaw poziom (to nic nie kosztuje) aj ak nie pomoze to sprobuj z kondensaorem :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ja bym ci polecał ksiązke "Z motorem na ty" i katalog do tego w nim jest wszystko z czego składa sie simek a i jest jeszcze taki duży plakat z rozłożonym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 wiem ze ksiązka była by najlepsza ale pare dni temu wlaśnie kupilem simsona i chce mu rozłozyc silnik i nadwozie wszystko wymalowac wymyc i poskładac dlatego tez niestety nie mam funduszy na zakup ksiązki. Dlatego prosiłbym o podanie jakiś znanych wam stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 www.simsony.any.pl http://www.simsony-sr50.prv.pl/ www.simery.republika.pl http://genkowski.w.interia.pl/ http://www.simery.prv.pl/ tu masz wszystko odnośnie simsonków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 TAK to były standartowe blokady :-D Poprostu masz coś źle wyregulowane, pewnie gaznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 25 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Chyba w końcu rozbiore silnik bo już nie moge znaleść kluczowej usterki a poza tym słabo mi biegi wchodzą więc musze go rozebrać prędzej czy puźniej, a przy okazji może znajde kluczową usterke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Jak Ci słaba biegi wchodza to musisz je wyregulować, taka nakretke na górze silnika.Dodam ze trzeba sie troche znac i umiec bo to nie łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 26 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Rozebrałem i złożyłem już silnik od jawki. Nawet działa wiem mysle ze może z większym oporem ale sobie poradze. Ale jeżeli wyreguluje biegi i znajde usterke to nie będe go rozbierał ponieważ nie będe miał takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciamoto Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Witam moze po prostu wyjmij tą szmate z wydechu to powinien lepiej jeździć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam moze po prostu wyjmij tą szmate z wydechu to powinien lepiej jeździć :(Bardzo trafna sugestia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Picia ale jesteś dowcipny. :)Smiej sie śmiej a wsk-a jeszcze troche i wogole przestanie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waluś Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Najlepiej jest samemu zlozyc silnik... masz pewnosc ze nia ma tam zadnych niedopracowan. Co do biegów, regulacja albo cos ze zmieniaczem, dziwne ze Ci sie "Odcina" zaplon przy 60, na moje to nie sprawa elktryki tylko problemy z doplywem paliwa, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi