miszcz Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 A ja niewiedziec czemu wole zielone i na twoim miejscu kupilbym zx 10 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja jak zawsze HONDA! Trwałość gwarantowana! Chociaż R1 bardzo ładne są równiez. Musisz dopasowac do siebie, czego oczekujesz, mocy, wygody, czy jeszcze czegoś innego :) Radze poczytać wszystkie recenzje jakie sie tylko znajdą i wyciągnąć wnioski! ;)Powodzenia w wyborze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam co do R1 nie moge duzo powiedziec ale mam aktualnie 954 i jestem bardzo zadowolony jesli chodzi o predoksci to na 1 biegu 128km/hna 2 180km/h 3 210km/h 4 240km/h a 5 i 6 nie mialem kied7y przetestowac. Wkręca sie na obroty zywo ale nie za gwaltownie. Pieknie sie nia jezdzi na kole, zarowno na 1 jak i na 2 biegu idzie na kolo z gazu. W winklach pieknie i szybko sie sklada, latwo sie ja prowadzi . W mojej mam sportowy tłumik Laser Hotcam Carbon, amorek skętu Ohlinsa. Niedlugo bede ja puszczal dalej bo dluzej niz 1 sezon nie trzymam sprzeta i teraz bede kupowal albo ZX10 albo nowa R1 bo nowa Honda jest jakas za mala a K5 jakos mi sie nie podoba. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 ja tam jestem miłośnikiem R1 podoba mi się przedewszystkim z wyglądui teraz zamieżam sobie taką sprawić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgadzam sie ze R1 ma bardzo ladny wyglad tylko te felerne skrzynie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 1 biegu 128km/h na 2 180km/h 3 210km/h 4 240km/h a 5 i 6 nie mialem kied7y przetestowac. Wkręca sie na obroty zywo ale nie za gwaltownie. Pieknie sie nia jezdzi na koleCzemu chcesz zmieniac konia! Nie wiem jak twoja suzi ale moja ma podobne osiagi jak znacznie wieksza Honda954-1-120;2-170;3-210;4-250km/h itd,zostan przy suzuki, a moze GSXR1000 to czort niesamowity!!!!!!!! POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy 77 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 witam i caly czas mam dylemat czy kupic r1 czy tez hode 954 poradzcie jakie zalety jakie wady czym lepiej sie lata raczej do ostrzejszej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed72 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Na ostrzejsza jazde proponowal by cos innego, ale jesli pytasz o CBR i R1 to jestem za R1, oczywiscie mam na mysli tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Co masz na myśli osstra jazda.Po miescie , na torze,chcesz na koło stawiac na swiatłach czy chcesz sie szkolic na torze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 r1 czy tez hode 954 było już o tym X razy, R1 raczej na tor , 954 do wszystkiego innego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 R1 na tor i miasto, 954 stunt,miasto [ Dopisane: 17-03-2006, 11:25 ] czym lepiej sie lata raczej do ostrzejszej jazdy do zabawy raczej bym polecił honde ale jesli nie myslisz o zbyt zaawansowanym stuncie to oba motorki są rewelacyjne .Natomiast jesli czeste wypady na tor itp. to R1 a i honda daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 witam i caly czas mam dylemat czy kupic r1 czy tez hode 954 poradzcie jakie zalety jakie wady czym lepiej sie lata raczej do ostrzejszej jazdymatko kochana znowu :P :P :P kolego użyj opcji szukajchyba wszyscy już maja dosyć tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Masz jeszcze inna opcje GSXR1000 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 ja bym wybral Triumph'a Daytone 675 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a bym wybral Triumph'a Daytone 675 Buttrock To teraz wyskoczyles :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi