karola600 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 I mnie również proszę dopisać do listy, raz się w końcu żyje(podobno) :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Będę jak Tommy Lee Jones w ściganym :!: Browarny, Twój zakazany ryj też mam zamiar zaobaczyć :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Browarny' date=' Twój zakazany ryj też mam zamiar zaobaczyć [/quote']Chocibym sie mial czolgac to dotre... :D God, save my liver please :roll: SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 God' date=' save my liver please :roll:[/quote'] Ech. Jes, maj tu! CU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ej Misiaczki ! Będziemy jechać z Kasią autkiem z Wrocławia. Dwa w miarę wygodne lub trzy nieco mniej wygodne miejsca się znajdą. Wrażenia w trakcie podróży obiecuję niezapomniane. Przejazd za free auch. Chętni na PW do Kaśki pliiiissss. Oczywiście uczestnicy piątkowo-sobotnich libacji motocyklowych są traktowani na preferencyjnych warunkach :mrgreen: To tyle muuuuaaaa ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dpbra to zapodajemy liste ;) tzn jutro zrobię bo idę spac 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 i gdzie kufa ta lista ? znowu zachlales i pewnie jeszcze spisz a juz 16 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 i gdzie kufa ta lista ? znowu zachlales i pewnie jeszcze spisz a juz 16No tak ! Jak rzucam hasło wstrzemiennego piweńka to k...a kolokwia, anale, dupale, mycie rowów. A jak wyjadę to zara łoją, jak moherowe berety !!! Listę tu prędko dziadzi przedstawić proszę - PGR-ku Nierobku ! Nocleg 20 Obiad + sniadanie na kaca 20 Kulig z pochodniami, ognichem i kiełbasą w górach i w towarzystwie PGRa 20 W sumie 60 zł na łeb i jest spanie zarcie impreza. Jak nie będzie śniegu to wiadomo na co zamieniamy sanie ale podobno ma być ostra zima więc szykujcie płozy...Spanie podejrzanie tanie - mamy przyjechać z własnymi łóżkami, pościelą i czymś tam jeszcze ? :mrgreen: Kulig zacna rzecz, bardzo się mnie pomysł podoba, ale czy będzie on z górlaską ( :mrgreen: - znaczy z góralską :mrgreen: ) herbatką, czy też też trzeba o "termosach" pamiętać ?No i dla niewtajemniczonych zupełnie enigmatyczne jest sformułowanie: "... jak nie będzie śniegu to wiadomo co ..." :mrgreen: ... że niby co Radio Co Ma Ryja będziemy słuchać, czy każdy powie coś o sobie, czy będziemy czytać karteczki wiszące na szyji, czy qfa co ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 "... jak nie będzie śniegu to wiadomo co ..." Zauwaz ze popelniasz blad w interpretacji, tam pisze"..jak nie będzie śniegu to wiadomo NA co.." :P A wiadomo, ze te wiadomo to prosta wymiana: sanie na chlanie ;) ma być ostra zima więc szykujcie płozy I moherowe czapki :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja tam wiedziałam czyje rządy nastaną bo już zeszłej zimy moherowy beret nabyłam :mrgreen: Na imprezke do PGR-a przybedę w odpowiednim nakryciu głowy ;)Informuję, że mamy jeszcze 2 wolne miejsca w transporcie z Wrocławia do PGR-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jeśli nie będzie śniegu to zamiast sań pojedziemy na furmankach z kołami (kto był ostatnio to wie co to znaczy) ;) (uwielbiam jazde na dyszlu) :twisted: Hrebatą góralską to będziemy przepijać RUM 80 Voltowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Podpowiadaja mi, że mam napisać kto jedzie bo może komuś towarzystwo nieodpowiadać :mrgreen: Tak więc jadę ja, Astarte i Prot i możemy jeszcze 2 osoby zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Kaśka masz nieaktualne ifnoramacje gdyż te miejsca właśnie zająłem ja z Cotletem więc macie przej^&*(e w aucie (w Goorce to będziemy już wysiadać na czworaka) ;) [ Dopisane: Czwartek Grudzień 08, 2005 7:54 pm ]Tak wiec jedzie Astarte PGR Cotlet Kaśka i dziadulek :twisted: :arrow: :mrgreen: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 No tak 8) Przepraszam bardzo ale miejsc wolnych do Goorki już brak :mrgreen: Czy można zamówić jakąś napakowaną ekipę do rozładunku "bagażu" w PGR-owie :P :split: ;) :D 8O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Spoko jak poczuje Goorskie powietrze to sam sie wywleke i Cotleta ze sobą za szmaty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi