Konik Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja niestety z przykrymi wiesciami :D Nie moge jednak pojechac. Wypadly mi rozne... dziwne sprawy :cry: PGR odpisz mnie :D Przy okazji dobrego imprezowania na sylwka i nie tylkoPozdro i sorka za zamieszanie (wroclawska ekipa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 7-8 STYCZNIA 2006 Ale udalo Wam sie dobry termin wybrac !! Akurat 7 01 na polsacie maja puscic teledysk grupy NOVIS (Za daleko nam do siebie), w ktorym ja i paru motonitow bralo udzial. Mam nadzieje ze w osrodku jest TV i odbieraja polsat - na zakonczenie piatkowej imprezy ok 7 rano bedzie pierwsza emisja i pozniej na pobudke ok 14:30- 15 drugi raz - milego ogladania i oczywiscie calej imprezy takze !!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Obawiam się, że nie znajdzie się nikt, kto byłby w stanie włączyć telewizor :? Ja bym proponował ten teledysk nagrać i wrzucić gdzieś na serwer. Megaupload czy cuś... Ja tam się doczekać nie mogę już. Nawet sylwester się tak fajnie nie zapowiada ! :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 7-8 STYCZNIA 2006 Ale udalo Wam sie dobry termin wybrac !! Akurat 7 01 na polsacie maja puscic teledysk grupy NOVIS (Za daleko nam do siebie), w ktorym ja i paru motonitow bralo udzial. Mam nadzieje ze w osrodku jest TV i odbieraja polsat - na zakonczenie piatkowej imprezy ok 7 rano bedzie pierwsza emisja i pozniej na pobudke ok 14:30- 15 drugi raz - milego ogladania i oczywiscie calej imprezy takze !!Pozdrawiam Bravo mamy wschodzącą gwiązdę TV :D:D ja jush osobiście doczekac się nie mogę hehejerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Oj się doczekacie i doigracie pały jedne. Co do teledysku to chyba nie ten temat a na polsacie lecą same mega kity więc sam się boję co to będzie... Dziś zaczynamy (właściwie to od poniedziałku zesłego) treningi polaczane z obchodzeniem sylwka :D Przed PGR Treffen. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 wiadmo co jest z ekspresem wroclaw goorka .... ???? ja niestety nie mam busa :/ w sobote jest potrzebny we wrocku i lipa sie zrobila :? PKP ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Chciałem przycisnąć Mishela, bo na ostatnim motobajzlu szpanował katamaranem ( wiśniowym ? :roll: coś mam z kolorami ostatnio :mrgreen: ), ale wróciłem z obozu kondycyjnego z okolic Goorka-coś-tam, gdzie trenowałem pod okiem PGRa i jego asystenta Cotleta i mnie jeszcze mdli od przetrenowania. Uderzę do niego jutro jak mi przejdzie :oops: bo nam trzeba ze trzy auta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Grono tak szybko sie powiększa, że trzy auta to będzie za mało. Trzeba będzie zamówić autokar bądź wagon w PKP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 skończy sie na tym że gospodarze nie dojadą na impreze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Spoko spoko sie konduktorowi poleje i mamy 3 przedziały załatwione w PKP-cu 1. JA (PGR) 3. Mishel 5. Amazonka (Burek) 6. Astarte 7. Prot 8. Kaśka 11. Schpakoo 13. Egon (+3)14. MarianKa 15. Zimer 16. Michał 17. Pipcyk (x2?) 18. Domino 19. Piękny 20. Ganczar 21. Browarny (byłbym zapomniał ) 22. AdamWo 24. Monika (?) 25. Magda26. eMDe Jeszcze raz przypominam impreza 7-8 stycznia nocleg 20 zarlo 20 i kulig 20 Napoje we własnym zakresie co kto lubi mozna zrobic zrzute w goorce i spcyfikowac sklep. Zaraz dzwonie do babki i jak bedzie cos nowego to wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nie chcę się organizatorowi wtrącać - Drogi Kawa-PGR-ze, żeby nie było, że próbuję uwagę na siebie zwrócić. :( Ale niejaka Adu od miesiąca za pośrednictwem Kaśki doprasza się o audiencję przed Waszmością, na Twej ziemi. I zdaje się, że przywlecze ze sobą pełną puszkę Warszawki. Było mówione o powyższym, ale ... co mi tam ... a może nie byłem na lekcji czytania ze zrozumieniem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No właśnie zapomniałeś o kilku osobachAduMartkaMagdaeMDeto tyle co wiem teraz ale zapewne jak pogrzebiesz w postach to się okaże, że jeszcze kogoś pominąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ciemniaki :!: :twisted: adu, marta i dual jadą ze mną 8) pozycja 13 na liście zjebów: 13. Egon (+3) pgr, załatw CB radio sobie, będziemy was wywoływać na 13nastym kanale :lol: nie robić dymu mi tu :mrgreen: dzihaaaadddddddd !!!!!!! :( :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja będę piątek u Pipcyka, gdzie przenocuję i będziemy się ostro kochać :sex: Więc może by tak zrobic wigilię PGR - Treffen i rozpić jaką flaszkę gdzieś w zajeździe tudzież w przydrożnym rowie :?: :roll: Ps. awatar mam już adekwatny do motta przewodniego imprezy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ciemniaki adu' date=' marta i dual jadą ze mną pozycja 13 na liście zjebów:[/quote'] ProT jednak faktycZNie spałeś na tych lekcjach albo się alkoholizowałeś z woźnym w szatni (nikt tak nie wciąga ćwiartki jak woźny) Ja będę piątek u Pipcyka' date=' gdzie przenocuję i będziemy się ostro kochać [/quote'] Mój GOŚĆ :!: :twisted: No właśnie zapomniałeś o kilku osobach Adu Martka Magda eMDe Adu i Martka jadą z EGONEM :!:Magda i eMDe zaraz zostaną dopisani dzięki za info 8) [ Dopisane: Wtorek Styczeń 03' date=' 2006 10:48 am[/i'] ]pgr' date=' załatw CB radio sobie, będziemy was wywoływać na 13nastym kanale [/quote'] Kaśka ma CB w Srastrze :( :arrow: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi