afrikaniec Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Nie,nie o sprzedaniu niema mowy,narazie są plany co by tu zmienic,ale coś ostatnio pomysłów mi brak,a wydechy już mam spowrotem oryginalne bo troche sie oduczyłem od hałasu i te nowe sa dla mnie troche za głośne :biggrin:Pewnie znajdziesz jakiś sposób na ujarzmienie ich:), jeszcze sporo osprzętu rizomy masz do pozakładania:), rozumiem, że tym razem modyfikacje pójdą w inną stronę niż przy poprzednim KODO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Modyfikacje mają byc podobne,przynajmniej dodatki wizualne ale będzie utrzymany w czarnym z matem i mysle nad jakimiś delikatnymi czerwonymi akcentami,jakbym wygrał w totka to odrazu bym założył akrapy i solo siedzenie,do tego małą owiewke na przód,komplet crash padów i byłbym spełniony :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Końcówki wyszły super, brakuje tylko możliwości montażu jakiegoś db kilera, choćby na wyjazd za granice(dla świętego spokoju). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Możliwośc montażu db kilera jest bo wydech jest w całości rozkręcany,cztery imbusiki i już tylnej pokrywki niema i można coś zamontowac,właśnie nad tym mysle,a jak ten plan nie wypali to przerabiam te końcówki i nakładam je na oryginalne wydechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Mi te oryginalne zakończenia też nie bardzo do gustu przypadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Modyfikacje mają byc podobne,przynajmniej dodatki wizualne ale będzie utrzymany w czarnym z matem i mysle nad jakimiś delikatnymi czerwonymi akcentami,jakbym wygrał w totka to odrazu bym założył akrapy i solo siedzenie,do tego małą owiewke na przód,komplet crash padów i byłbym spełniony :biggrin:by założyć tę małą owiewkę to za wygraną kasę musiałbyś chyba kupić drugi moto z taką owiewką bo o ile szybkę jeszcze da się znaleźć o tyle ze stelażami jest bardzo ciężko.. Ja szukam tego od początku roku i póki co udało mi się kupić jeden na aledrogo ale jeszcze jednego mi brakuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Modyfikacje mają byc podobne,przynajmniej dodatki wizualne ale będzie utrzymany w czarnym z matem i mysle nad jakimiś delikatnymi czerwonymi akcentami,jakbym wygrał w totka to odrazu bym założył akrapy i solo siedzenie,do tego małą owiewke na przód,komplet crash padów i byłbym spełniony :biggrin:by założyć tę małą owiewkę to za wygraną kasę musiałbyś chyba kupić drugi moto z taką owiewką bo o ile szybkę jeszcze da się znaleźć o tyle ze stelażami jest bardzo ciężko.. Ja szukam tego od początku roku i póki co udało mi się kupić jeden na aledrogo ale jeszcze jednego mi brakuje :( Panowie, czy ten stelaż było by ciężko dorobić? wizualnie wydaje się to bardzo prosta konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Panowie, czy ten stelaż było by ciężko dorobić? wizualnie wydaje się to bardzo prosta konstrukcjaten co jest schowany za lampą nie ma problemuten drugi złożony z dwóch części widocznych już na zewnątrz motocykla jakoś tak chciałbym mieć oryginalne by nie psuły efektu. No chyba, że ktoś zna jakiegoś magika co ładnie by je dorobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Można to dorobic,niemcy dorabiają i mają na ebay,u nas na serwisach kosztuje coś ok 360zł ale brak na magazynach,owiewka cene też ma jakby ze złota była 555zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Można to dorobic,niemcy dorabiają i mają na ebay,u nas na serwisach kosztuje coś ok 360zł ale brak na magazynach,owiewka cene też ma jakby ze złota była 555złW takim razie wychodzę na niewdzięcznika, moja mała czarna owiewka leży gdzieś w garażowych pieleszach, a przykręconą mam wyższą turystyczną.Co do dorobienia zewnętrznych uchwytów podpytam moich szpeniówczy dadzą radę zrobić to w sposób, który nie będzie szpecił KODO, byłoby to i dla mnie dobre rozwiązanie, do zmiany szyby w zależności od rodzaju traski wystarczyłoby 4 śrubki odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jakby dało rade to ja odrazu pisze sie na kompletne mocowanie do małej szybki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 ja na zewnętrzne uchwyty też się piszę w ciemno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 ja na zewnętrzne uchwyty też się piszę w ciemno :)Ok, już rozmawiałem z szpecjalistą w weekend pokażę mu stelaże i dowiem się jakie są szanse. Dam znać jak tylko dowiem się czy i jakie są możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 ....no Pany....wytrzymałem bez mt 3 miesiące (oszukuję się fmx650). ale jak Bóg da.........to w niedzielę podjadę nawet do kościoła nowym nabytkiem......nie zapeszam tfu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 plok to trzymamy kciuki i czekamy na fotki nowego sprzęta :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi