piszmów Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jazda z szybą jest nieporównywalnie bardziej komfortowa!!! Jadąc gdzieś dalej zawsze zakładam szybę bo by mi chyba głowę urwało. Co do szyby to jest tylko jeden minus - bardziej odkręcasz manetkę bo wiatr nie przeszkadza :) a Pan milicjant za rogiem zaciera rączki. :eek: J a obecnie u siebie w ciuchci mam założoną taką http://www.givi.it/parabrezza-spoiler/Cupo...ifici/245NA167A i powiem Ci że tylko mocowanie trzeba sobie dorobić samemu ale jeśli masz odrobinę chęci i kawałek blaszki to nie powinno być z tym żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jaki masz problem z tą owiewką,mniejwięcej wiem jak jest mocowana,więc może jakoś pomoge :buttrock: Spoko. wyczarowałem instrukcję montażu całości i okazało się że nie mam jednej części stelażu :banghead: na którym zawieszona jest lampa(nieruchoma będzie). owiewka i pozostałe części u lakiernika więc jak śniegi stopnieją trzeba będzie kombinować z dorobieniem. nie będzie łatwo , ale czego się nie robi dla takiego moto. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 niedawno na allegro była taka owiewka ze stelarzem,gośc za cały komplet chciał 800zł,a o sam stelarz zapytaj w serwisie,może nie będzie tragedi z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 niedawno na allegro była taka owiewka ze stelarzem,gośc za cały komplet chciał 800zł,a o sam stelarz zapytaj w serwisie,może nie będzie tragedi z ceną to ja od niego kupiłem. nie miał kompletu okazuje się, w serwisie nie ma szans, ale krzywdy nie ma ---kupiłem za 200 a dorobić się wszystko w szczecinie da.jeszcze czasu ciut do wiosny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 oczywiscie jak tylko będą dorobione to wstawie fotki może ten człowiek dorobić uchwyt dla pasażera, taki mocowany na zbiornik lub za kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 zrób rysunek z wymiarami to zobaczymy co da sie zrobic a zapytaj tutaj o taki uchwyt http://allegro.pl/puig-uchwyt-dla-pasazera...1423688806.html albo tu http://www.kizimoto.pl/uslugi-pozostale.ht...&category_id=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 a zapytaj tutaj o taki uchwyt http://allegro.pl/puig-uchwyt-dla-pasazera...1423688806.html albo tu http://www.kizimoto.pl/uslugi-pozostale.ht...&category_id=27 Taki uchwyt byłby idealny , pod warunkiem że pasażer go dosięgnie. Trzeba będzie jechać do przymiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 dzięki za namiary na uchwyt . zamówilem , mam nadzieje że się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam,czy ktoś z was dobierał już farbe na rame lub koła do MT01? chodzi mi o kolor mat blue metalic,szukam takiej farby bo kupiłem napęd na pas do MT razem z wachaczem ale wahacz jest czarny i musze go przemalowac na ten matowy niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ile zł. taka impreza z tym pasem kosztuje , bo mażę o czymś takim jak czyszczę tyne koło ze smarów bryzgających z łańcucha . wahacz można pokryć hydrografiką , np. imitacja karbonu , koszt około 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 moge ci załatwic taki zestaw czyli pas,koła do pasa i wahacz przystosowany do pasa za ok 2tys.zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jakie opony polecacie do MT ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 moge ci załatwic taki zestaw czyli pas,koła do pasa i wahacz przystosowany do pasa za ok 2tys.zł jestem zainteresowany ale muszę zaczekać na przypływ gotówki bo zima wykąńcza mnie finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Zobaczcie yamahe r6 vs MT-01 tor poznań. To co koleś robi na MT to jest masakra Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszmów Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Jakie opony polecacie do MT ? Ja osobiście śmigam na MICHELIN POWER PURE 2CT i muszę przyznać że są to oponki godne polecenia. Z opinii ludzi słyszałem także że Pirelli Diablo Strada jest też bardzo fajnym rozwiązaniem a przede wszystkim tańszym o ponad 300zł od wspomnianych wcześniej Power Pure. Widziałem także nowość Michelin Pilot Road 3 które mają podbić rynek opon do motocykli turystycznych z żyłką sportu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi